Copy

VEB nieuwsbrief oktober 2016

header nieuwsbrief Vlaamse EnergieBedrijf
In deze editie:

Wat is de rol van de bevoorrader?

Er komt meer bij leveren kijken dan u misschien denkt. Voor een beter begrip nemen we u in de komende nieuwsbrieven mee in enkele functies. Vandaag aan de beurt: de bevoorrader. 
We zijn energieleverancier maar kopen zelf niet aan op de energiemarkt. Waarom niet, en wat doet onze bevoorrader precies? Ontdek het hier.

Schrijf nu in voor een gratis infosessie

  • 21 oktober: VAC Gent
Klik hier voor meer info en inschrijving.

Duurzaam, hernieuwbaar, groen: synoniemen?

We merken dat de termen duurzaam, hernieuwbaar en groen vaak door elkaar gebruikt worden. Zijn het effectief synoniemen, of bestaat er meer verschil tussen dan u op het eerste zicht zou denken? Klik hier voor het antwoord.

Voor elk wat wils

Afhankelijk van uw functie of interesses heeft u misschien een andere visie over de rol die het Vlaams EnergieBedrijf vervult of zou moeten vervullen. Dat is mogelijk. We hebben vanuit verschillende invalshoeken een interessant aanbod: voor elk wat wils.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Bent u op zoek naar een job binnen een dynamische werkomgeving? Wilt u werken op het kruispunt van economische en maatschappelijke doelen?
Dan is werken bij het Vlaams EnergieBedrijf misschien iets voor u. Binnen het VEB leeft een start-up sfeer waar met hart en ziel wordt gewerkt om de gestelde doelen te bereiken. Bekijk hier onze vacatures.

Volg ons op LinkedIn
Volg ons op Twitter
Contacteer ons
VEB diensten icoontjes
logo Vlaanderen verbeelding werkt
Copyright © 2016 VEB, Alle rechten voorbehouden.

VEB Tour & Taxis - Koninklijk Pakhuis 301 Havenlaan 86C 1000 Brussel Belgium

Klik hier om uit te schrijven.