Copy

DFS REMINDER 

DFS koffie meet-up

DONDERDAG 15 APRIL | 15.00 - 16.00 UUR
DE TOEKOMST VAN (THUIS)WERK

Op 15 april organiseert DFS tussen 15 en 16 uur een koffie meet-up over de toekomst van (thuis)werk. We reflecteren op geleerde lessen en de beste tips voor een komend, succesvol (thuis)werkjaar: wat zijn de nieuwe tools en praktijken die de komende jaren belangrijk zouden kunnen gaan worden in het werk? 

We bediscussiëren een interessante voorspelling aan de hand van dit artikel: Krijgen we straks superster-medewerkers, die de hele wereld overreizen voor werk, versus treurige thuiszitters? Om de kwaliteit van de discussie te waarborgen vragen we je het artikel even te lezen voordat de meet-up begint. Tenslotte nemen we een kijkje op een handig platform dat je kunt overwegen te gaan gebruiken.

Wij hebben er zin in en zien jullie graag op 15 april. Meld je aan via Eventbrite (gratis), dan ontvang je een dag van te voren de inloginformatie via je mail (check voor de zekerheid ook je spam als je geen mail binnen krijgt).

Deze activiteit is speciaal voor DFS-leden en hun introducees. Nog geen lid? Kijk voor meer informatie op de pagina over lidmaatschap.

TICKETS EVENTBRITE
Copyright © 2021 Dutch Future Society, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp