Copy
Månadsmöte 6 maj.
View this email in your browser

Hej <<First Name>>
 

Välkommen på månadsmöte onsdag 6 maj 2015, klockan 18:30

Våren är nu här på allvar och det var en tapper liten skara som slöt upp vid klubbens traditionsenliga vårutflykt föregående söndag. Botaniska trädgården visade sig dock från sin bästa sida och fotoobjekt saknades inte. Även veckan som just passerat har varit långt ifrån händelselös, och efter en gemensam monteringskväll i onsdags var det dags att hänga vår jubileumsutställning på Mölndals bibliotek. I lördags gick startskottet, så passa nu på att marknadsför denna begivenhet för släkt, vänner och arbetskamrater! Utställningen pågår fram till 22 maj.

På onsdag är det åter dags för månadsmöte. På programmet står tematävling, denna gång på ämnet Retro. Vidare kommer Anders Uppström att visa bilder från en resa i Asien som han företog förra året.
Som vanligt är det även välkommet med spontanvisning av bilder om tiden medger, begränsa till max 10-15 bilder eller ett kortare bildspel för att fler ska få chansen.

Vårresa
Årets vårresa beslutades demokratiskt att gå till Skagen under dagarna 28-31 maj. Det börjar nu närma sig tid för bindande anmälan, så vi önskar snarast möjligt besked om vilka som följer med. Skicka gärna ett mail till info@molndalsfotoklubb.se (anmälningar kommer även tas upp på mötet).

MFK fotomaraton 2015
Välkomna till Mölndals Fotoklubbs Fotomarton lördagen den 29 augusti med start på Scandinavian Photo i Mölndal. 8 teman, 8 bilder under 4 timmar. Årets fotomaraton är en del av våra jubileumsaktiviteter och därför har vi gått ut lite bredare än vanligt och marknadsför detta evenemang även utanför klubben.

Övrigt
Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF) som är svenska fotoklubbars centralorganisation meddelar följande: ”Den 31 maj ska bilder till Årsbok 2015/2016 vara RSF tillhanda. Årsboken kommer att innehålla ett urval av de premierade bilderna från Riksfotoutställningen 2015. Men vi behöver även många bra bilder från våra klubbmedlemmar att välja bland. Det går bra med bilder i både svartvitt och färg. Vi föredrar digitala bilder men tar även emot pappersbilder.” Mer info finns på deras hemsida http://www.rsf-fotoklubbar.org/. Där kan man även läsa senaste numret av medlemsbladet Exponera.

För den som är intresserade av det senaste i fotoutrustningsväg eller vill lyssna på något av de gratisseminarier som erbjuds kan det vara läge att ta sig till Scandinavian Photos årliga Fotoexpo som pågår 8-9 maj. Mer info finns på deras hemsida.

Med vänlig hälsning
Styrelsen via Pierre
 

MFK-kalendern 20152-22 maj - Utställning Mölndals bibliotek
28-31 maj - Vårresa
10 juni - Utemöte
26 aug - Månadsmöte
29 aug - Fotomaraton
16 sep - Månadsmöte
14 okt - Månadsmöte
11 nov - Månadsmöte
9 dec - Månadsmöte

Facebook
Facebook
Hemsida
Hemsida
Email
Email
Vimeo video
Vimeo video
Copyright © 2015 Mölndals Fotoklubb, All rights reserved.


avsluta prenumeration av utskick från Mölndals Fotoklubb    uppdatera inställningar för prenumeration 

Email Marketing Powered by Mailchimp