Copy
Månadsmöte 10 juni.
View this email in your browser

Hej <<First Name>>
 

Välkommen på månadsmöte onsdag 10 juni 2015, klockan 18:00 vid Gunnebo slott

Som vanligt i juni så hoppas vi på att vädrets makter är med oss och har mötet utomhus. I år startar vi kl 18.00 vid Gunnebo slott i Mölndal. Vi samlas vid huvudbyggnaden. Sedan går vi runt och fotar ett tag tills vi blir fikasugna. Ett ypperligt tillfälle att ta bilder på nästa tävlingstema "Gräs"! Ta med eget fika då kaféet inte har kvällsöppet. 
- Hinner du inte i tid: Slå en signal till någon i styrelsen när du kommer så ordnar det sig (Mikael: 0733-748422, Stefan 0733-452742, Nisse 0733-989102)
- Har du svårt att ta dig till Gunnebo och vill ha lift: Skicka ett mejl till info@molndalsfotoklubb.se någon dag i förväg så ordnar vi det.

Min sommar
Som förra året tänker vi på augustimötet be alla att ta med sig 5 bilder som speglar sin sommar. Så något att tänka på under semestern.

Tematävling
Det återstår tre delar av årets tematävling i klubben
  • Gräs (september)
  • Övergivet (oktober)
  • Vågat (december)
Bilder och ställning efter två deltävlingar hans ses på http://www.molndalsfotoklubb.se/?page_id=1954.

MFK fotomaraton 2015
Välkomna till Mölndals Fotoklubbs Fotomarton lördagen den 29 augusti med start på Scandinavian Photo i Mölndal kl 11.00. 8 teman, 8 bilder under 4 timmar. Årets fotomaraton är en del av våra jubileumsaktiviteter och därför har vi gått ut lite bredare än vanligt och marknadsför detta evenemang även utanför klubben. Sprid gärna det här till dina kompisar som inte är medlemmar!!!

Fotobok
Som vi tidigare har berättat planerar vi att göra en fotobok som del av vårat 40års jubileum. En del av boken tänker vi ägna åt klubbens historia med fakta och bilder. Utöver detta funderar vi på att ha en del där dom medlemmarna som vill kan få med egna bilder. Låter detta intressant?
Målet är att boken ska bli klar innan jul och att ni medlemmar då ska kunna köpa den.
Hör gärna av er till oss...
...om ni är intresserade av att vara med i boken.
...tror att ni kommer att köpa boken.
...med en hint av hur mycket en bok får kosta för att ni ska vilja köpa den.

Övrigt
I förra utskicket skrev vi att Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF) som är svenska fotoklubbars centralorganisation meddelar följande: ”Den 31 maj ska bilder till Årsbok 2015/2016 vara RSF tillhanda. Tiden är nu ändrad till 10 juni så än finns det chans. Mer info finns på deras hemsida http://www.rsf-fotoklubbar.org/. Där kan man även läsa senaste numret av medlemsbladet Exponera.

Reklam
Det har kommit mejl till klubben om en ny bildbyrå som heter Printler. Ni som vill prova att sälja era bilder kan ju kolla in deras hemsida printler.se.

Vi önskar en trevlig sommar
Styrelsen via Mikael
 

MFK-kalendern 2015


10 juni - Utemöte
26 aug - Månadsmöte
29 aug - Fotomaraton
16 sep - Månadsmöte
14 okt - Månadsmöte
11 nov - Månadsmöte
9 dec - Månadsmöte

Facebook
Facebook
Hemsida
Hemsida
Email
Email
Vimeo video
Vimeo video
Copyright © 2015 Mölndals Fotoklubb, All rights reserved.


avsluta prenumeration av utskick från Mölndals Fotoklubb    uppdatera inställningar för prenumeration 

Email Marketing Powered by Mailchimp