Copy
Multumim pentru incredere si va rugam sa ne ajutati sa fim mai buni. Completati va rugam chestionarul de mai jos, dureaza 5 minute. Multumim
View this email in your browser

Ajuta-ne sa fim mai buni!

Ajuta-i pe ceilalti colegi dar in primul rand pe tine

Ai primit de-a lungul timpului cateva mailuri interesante de la ECOMpedia. Poate nu le-ai deschis pe toate, poate ca nu toate articolele trimise ti-au rezolvat problemele.

Acum insa ai sansa sa contribui efectiv la construirea si planificarea pasilor de dezvoltare pe urmatoarele 6 luni a portalului ECOMpedia. Poti alege sa te implici in acest proces, sau nu. Alegerea este a ta!

Noi iti vom multumi pentru alegerea facuta si pentru sprijinul pe care il vei da acestui site. Nu uita ca toti colegii din breasla comertului electronic au pornit de undeva, au avut nevoie la un moment dat de o resursa, de un articol, si mai ales de un raspuns.

Multi colegi cauta aici un raspuns corect dat de comunitate. Da, tu esti comunitatea, tu esti cel care contribuie, cel care se implica! Si pentru asta meriti aplauzele noastre, ale tuturor! 

Nu uita, colegii tai au nevoie de tine! Tu ai nevoie de colegii tai!
Link la formularul de feedback: https://docs.google.com/ forms/d/1di3eq3s8bGsV8PdksAACHAuDpDuPIju0MnUFXWDlHWI/viewform?usp=send_form

Our mailing address is:
ECOMpedia
Bucuresti, Ghibu Onisifor 3
Bucuresti 032445
Romania

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp