Copy
Adgang til dine filer uanset hvor du er. Phishere elsker Apple. Gør-det-selv VR-briller fra Google. Anmeldelse: Shadow of Mordor
 
Læs denne mail i din browser

Altid adgang til dine filer

Seagate Central giver dig din private sky, så du altid kan få fat i dine filer, uanset hvilken platform du arbejder på

Seagate er kendte for deres gode harddiske og lagringsløsninger, så vi var da også ret spændte på, hvad Seagate Central kunne byde på, deres nyeste version af et netværksdrev, et såkaldt NAS.

Allerede da vi modtog pakken blev nogle af vores forventninger indfriet. Central er på ikke mindre end 4TB, en imponerende størrelse. 

Læs hele testen her

Nyt: Gør-det-selv VR-briller

Google viser dig, hvordan du selv kan lave et sæt VR-briller ud af pap, linser og et par magneter

Indkøb lidt pap, et sæt linser, magneter, velcro, en elastik og eventuelt en NFC tag, og så er du klar til at bygge dine helt egne VR-briller. Google har både vejledningen og en app, så du kan bruge brillerne til noget sjovt.

Tech-Test fik mulighed for at afprøve dem på et pressemøde i dag i Googles nye hus i København, som de har valgt at spække med de forskellige teknologier, som den innovative virksomhed har på hylderne.

Læs hele nyheden her.

Test: Gaming-laptop renser sig selv

Acers nye gamingcomputer sørger selv for at holde blæserne rene, så støv ikke sætter sig fast og derved bremser blæseren

Vi så den første gang under IFA-messen i september – Acer Aspire V17 Black Edition. Acers nyeste gamingcomputer. Navnet passer rigtig godt til denne laptop, for alt er holdt i sort, mørkegråt og en anelse sølv.

Det samlede resultat er en laptop, der udstråler råstyrke og no-nonsens. Den er ikke overplastret med udsmykning, maskinen er lavet til gameren, og her handler det om at den skal være effektiv, og ikke nødvendigvis prangende.

 

Læs hele testen her.

Nyt: Apple er phishernes favorit

Apple er nu det brand, de cyberkriminelle helst bruger i deres phishing-angreb

Apple har opnået en førsteplads, som de næppe er specielt glade for. Nemlig som det mærke, de cyberkriminelle helst vil udnytte til phishing-kampagner.

Det fremgår af den nyeste rapport fra Anti-Phishing Work Group (APWG), hvor det kan læses, at 17,7 procent af alle phishing-angreb blev rettet mod Apple, mens 14,4 procent var mod PayPal og 13,2 procent mod en kinesisk tobaksforhandler Taobao.com.

Læs hele nyheden her.

Test: Shadow of Mordor

Gameplayet er yderst bekendt, men det har en række anderledes elementer, der fortjener et nærmere eftersyn

John Ronald Reuel Tolkiens Midgård er en verden, der har været skueplads for et utal af computerspil siden 2002. Nogle har været baseret på filmtrilogien, der var baseret på Ringenes Herre-bøgerne, mens andre har været inspireret af Tolkiens klassiske trilogi.

Enkelte rollespil har set dagens lys, mens overvægten af Ringenes Herre-spil har været hack ’n slash – ofte med lettere middelmådigt gameplay. Nu er Middle-earth: Shadow of Mordor på gaden. Mere hack ’n slash, mere skamvridning af The Silmarillion, Ringenes Herre og Hobitten.

Læs hele testen her.

Facebook
Facebook
Google Plus
Google Plus
Tech-Test.dk
Tech-Test.dk
Copyright © 2014 Tech-Test, Alle rettigheder forbeholdes


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp