Copy
Automatik gør din router sårbar overfor angreb. Wearables er næste mål for cyberkriminelle. Nyt fra IFA
Se denne mail i din browser

Wearables er næste mål for cyberkriminelle

Symantec har undersøgt, hvor sikker den kropsnære teknologi er

Wearables er blevet utroligt populære gennem det sidste års tid, men er de så ufarlige, som man umiddelbart skulle tro? En undersøgelse fra sikkerhedseksperten Symantec tyder på, at de kan gå hen og blive de cyberkriminelles næste favoritmål.

En undersøgelse foretaget af ABI Research anslår, at der i 2018 vil være solgt omkring 485 millioner enheder inden for ’wearable technology’.  De fleste af dem kan afsløre, hvor du befinder dig. Formålet med dem er at sætte os i stand til at holde styr på vores fysiske aktivitet og få en sundere livsstil.

Læs hele artiklen her.

Automatik gør din router sårbar overfor angreb

Sårbarhed i visse router-modeller åbner op for angreb

Langt de fleste routere i dag er udstyret med WPS-knap, en funktion der gør det let at koble enheder til dit trådløse netværk. Klik på en knap på router og enhed, og så er de forbundet.

Men sikkerhedseksperter har nu fundet en fejl i en del af disse routere, der gør det muligt at bryde ind i routeren på bare et sekund.

Læs hele artiklen her.

Nyt fra IFA

Årets gadgetmesse er skudt i gang

For pressen gik startskuddet til IFA i dag, og selvom Tech-Test først ankommer til messen i morgen, kan vi allerede nu løfte sløret for nogle af de ting, der blev lanceret i dag, ligesom vi kan fortælle lidt om, hvilke nyheder vi kommer til at se de næste tre dage.

Lenovo har således i dag løftet sløret for en ny linje af tablets og computere, der giver forbrugerne udvidede muligheder både i form af tablets, der passer til deres mobile livsstil og gamingcomputere til de dedikerede gamere.

Læs hele artiklen her.

Copyright © 2014 Tech-Test, Alle rettigheder forbeholdes.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp