Copy
Ny sårbarhed værre end heartbleed. El-sportsvogn med saltvandsbatteri. Supersimpel backup fra vagthunden

 
Læs denne mail i din browser

Ny skræmmende sårbarhed

Shell Shock er værre end heartbleed. Den kan overtage din computer, og den kan ramme Unix, Linux og Mac OS

Sårbarheden Heartbleed skabte et enormt sikkerhedskaos, men det er intet mod de problemer den nye sårbarhed, som nogle kalde for ShellShock, kan skabe.

Sårbarheden findes i kommandolinjeværktøjet GNU Bourne Again Shell, Bash, som bliver brugt i mange Unix og Linux systemer, og ja - også i Mac OS. 

Læs hele nyheden her

Nyt: E-sports-vogn drives af saltvand

Slut med de lange ventetide når batteriet skal oplades, bare fyld mere saltvand på tanken og kør

El-biler bliver stadig mere populære, men med mindre de er udstyret med solceller, så drives de i bund og grund stadig af fossilt brændstof, nemlig den der går til for at lave den strøm som lader batteriet op.

Men sådan behøver det ikke at være. Virksomheden Nanoflowcell har nemlig udviklet en bil, der drives af saltvandsdrevet brændstofsceller. 

Læs hele nyheden her.

Test: Bruger-venlig backup

Bullguard backup er let at bruge, og med mange spændende funktioner

Hvis vi ikke allerede gør det, så burde vi gøre det. Tage backup af vores computer, altså. I dag lever vi stort set online hele tiden. Alt hvad vi skriver, og ikke mindst alle vores billeder ligger i dag gemt på vores computer. Men hvad nu, hvis den pludselig ikke virker længere?

Backup er og bliver vejen frem, og til det skal vi bruge programmer som Bullguard Backup, som vi her på redaktionen har testet.

Bullguard Backup udmærker sig ved at være let at bruge og kommer med et par funktioner, som vi rigtig godt kunne lide, ikke mindst muligheden for at gemme filer på et krypteret drev i skyen. Men det kommer vi tilbage til om lidt.

Læs hele testen her.

Sikkerhed: USAs banker står for skud

Mystiske beskeder og dialogbokse forvirrer mere end de gavner. Lær dog at tale så brugerne kan forstå beskeden

Sidst vi kiggede på RSA svinderapport, så vi at der var ikke mindre end 55.813 phishingangreb i juli. Men det er faldet markant her i september, hvor RSA kun har kunne måle 33.145 phishingangreb.

Med baggrund i det tal, estimerer RSA at phishing globalt set har kostet virksomheder 282 millioner dollars i tab. Sammenholdt med julis tab på 476 millioner er det en markant tilbagegang.

Læs hele historien her.

Facebook
Facebook
Google Plus
Google Plus
Tech-Test.dk
Tech-Test.dk
Copyright © 2014 Tech-Test, Alle rettigheder forbeholdes


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp