Copy
Velkommen til Tech-Tests første nyhedsbrev. Autonome droner fra Google. Danmarks første test af nye minidroner
Læs denne mail i din browser
Velkommen til det første nummer af Tech-Tests nyhedsbrev. Det er også dagen, hvor Tech-Test officielt er lanceret, og jeg håber at du vil nyde både vores nyhedsbrev og vores hjemmeside.

Tech-test.dk indeholder allerede i dag masser af nyheder og test. Ligesom vi også har en guide til bedre sikkerhed og et par spændende længere artikler, som du kan fordybe dig i.

Velkommen til, jeg glæder mig meget til at levere spændende historier fra teknologiens forunderlige verden.

Kortvarig sjov med droner

Tech-Test har haft en underholdende weekend med flyvende og hoppende droner, dog med mange pitstop for opladning

 

Fredag dukkede de op – Rolling Spider og Jumping Sumo, de to nye minidroner fra Parrot. Efter på det nærmeste at have flået indpakningen af dem, så satte vi dem i opladeren og besluttede os til at begynde testen i weekenden.

Der er ikke den store installation med disse droner. Batteriet skal sættes i, og så skal de ellers oplades (hvilket kun kan ske, når batteriet sidder i dronen).

Læs hele testen her

Du er måske en cyberterrorist

Hvis du ved, hvordan du bruger de avancerede søgemuligheder på Google, er der en reel risiko for at du bliver betegnet som ondsindet cyberterrorist.

Det handler om den teknik, der kaldes for 'Google Dorking', hvor du ved hjælp af avancerede søgeteknikker er i stand til at finde informationer, der ikke normalt dukker op i en google søgning. For eksempel når du bruger søgestrengen "site:tech-test.dk" eller "filetype:xls".

Læs hele nyheden her

9 tips til sikker internet surf

Det behøver ikke koste kassen at sikre din computer mod malware og virus, her er en guide med 9 gode råd


Sammen med den danske sikkerhedsspecialist Secunia, har Tech-Test fremstillet 9 tips, der gør det mere sikkert at færdes på det store internet. Du slipper ikke for at have et godt sikkerhedsprogram installeret på din computer, vores råd er et supplement, så mængden af risici, du udsættes for, minimeres.

Læs hele guiden her

Copyright © 2014 Tech-Test, alle rettigheder forbeholdes


afmeld dette nyhedsbrev    opdater dine præferencer 

Email Marketing Powered by Mailchimp