Copy
Genial computer til kontoret eller biblioteket. Gaming-headset giver dig overblik. Firkantet robot støvsuger helt diskret

 
Læs denne mail i din browser

Genial computer til kontoret eller biblioteket

Acers lille Chromebox CXI er en diskret og smart computer, der endda kan spændes fast bagpå computeren

2014 blev året hvor computer baseret på Googles Chrome OS for alvor så dagens lys. Tech-Test iler med at bringe den første danske test af Acers bud på en stationær computer baseret på Chrome OS.

Chromebox CXI der blev lanceret under årets gadgetmesse i Berlin, IFA, er ikke ret stor. Den fylder kun 165,45 x 130,21 x 33,20 mm, og så kan den monteres på bagsiden af skærmen med et standard VESA monteringskit.

Læs hele testen her

Kæmpeskærm til få penge

Acers K272hul, eller bare K272, er alle pengene værd. Den er stor, har gode farver, fin responstid og sagde vi at den er stor?

Indrøm du det bare – du vil gerne have en stor skærm til din pc, men de store skærme koster typisk en mindre formue. Sådan behøver det ikke at være. Acers K272 holder 27” i skærmmål, og du kan købe den til under 3.000 kroner.

Læs hele testen her.

Stærkt headset til gameren

Kongen af surround sound lydformater har indgået en alliance med Turtle Beach. Resultatet er gaming-headsettet Ear Force Z60

Turtle Beach har gjort det rigtige, da de allierede sig med DTS, eller Digital Theater Systems, fordi lydformatet efter vores mening er det bedste til at opdele lydbilledet. DTS-formaterne er mest kendte for deres lyd i biografer og hjemmebiografer. Da vi så, at Z60 understøttede DTS Headphone: X-Surround Sound Processing, blev vores forventninger tårnhøje, 

Læs hele testen her.

Firkantet robotstøvsuger

LGs støvsugerrobot, Hom-Bot, er stille, hurtig og smart. Hjemmet bliver rent, men det kræver tid at gøre den ren bagefter

Støvsugerrobotter er ikke noget nyt, og vi har længe haft en Roomba kørende her på matriklen til at klare den daglige støvsugning. Nu har vi haft mulighed for at teste LGs Hom-Bot, der skiller sig positivt ud på flere områder, ikke mindst støjniveauet.

Det der dog fik os til at kigge nærmere på Hom-Bot var den form. Hvor Roomba er rund, ligesom alle andre støvsugerrobotter vi har set på, så er Hom-Bot firkantet, og den har hele to børste siddende i foran, så den lettere kan samle skidtet sammen.

Læs hele testen her.

Facebook
Facebook
Google Plus
Google Plus
Tech-Test.dk
Tech-Test.dk
Copyright © 2014 Tech-Test, Alle rettigheder forbeholdes


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp