Copy
Selfie-kamera med masser af funktioner. Buet skærm designet til underholdning. Google Glass på en ny måde
Læs denne mail i din browser

Selfie-kamera med masser af spændende funktioner

Samsungs NX Mini er et skønt lille minikamera med udskifteligt objektiv, spækket med spændende funktioner og så er der lige en designer der ikke har tænkt sig helt op på et enkelt punkt

NX Mini er en sjov lille størrelse når vi snakker om et kamera. Det er et kompaktkamera på kun 22,5mm i dybden – når du altså ikke lige har sat objektivet på. Som noget helt specielt, så er dette lille kamera udstyret med udskiftelig linse. Det alene gør kameraet til noget helt unikt i dens klasse. Et lille kompaktkamera, hvor du ikke er begrænset til den standardlinse det er født med har vi længe savnet.

Læs hele testen her

DDoS-angreb bliver kortere 

Men intensiteten stiger. De farlige it-angreb bliver nu endnu mere ødelæggende

En af de mest effektive måder at lægge en webserver ned på er også en af de mest enkle. Distributed Denial-of-Service, eller DDoS, handler om at få en webserver eller service til at opgive ævret og nægte at betjene legitime brugere, ved at overvælde den med aktivitet.

Men hvor de traditionelle angrebstyper gik på at køre en vedvarende angreb over mange timer eller måske ligefremt dage, så er de nye forstærkede DDoS-angreb korte men intensive. Ofte varer de kun få timer eller minutter, men er stadig ødelæggende for de fleste virksomheder, der ofte slet ikke er forberedt på disse voldsomme angreb.

Læs hele historien her.

Test: Plat og vulgært spil

Her er grunden til at købe Wii U, vi er helt vilde med det nye spil

Bayonetta 2 er på alle leder og kanter et spøjst spil, hvor kæben rammer stuegulvet adskillige gange. Japanske Platinum Games har netop sendt efterfølgeren til kultspillet, Bayonetta, på gaden i Europa, og vi har her på redaktionen set frem til gensynet med kvinden, der afstraffer sine himmelske fjender på alternativ vis.

For Nintendo er Bayonetta 2 lidt af et scoop – dels fordi spilserien har kultstatus, dels fordi spillet er en Wii U eksklusivtitel.

 

Læs hele testen her.

Nyt: Buet designet til underholdning

Det er ikke kun de ny tv der kurver, nu er det også skærmen til din computer

27" buet underholdning med det 'mundrette' navn S27D590C, fra Samsung bringer dig lidt tættere på underholdningen når du spiller, ser film eller billeder på din computer.

Tanken med den buede skærm er, at der er samme afstand mellem øjnene og alle skærmens punkter, hvilket skulle øge oplevelsen. Den buede form er designet til at passe med den naturlige form af det menneskelige øje, hvilket er med til at skabe en omsluttende billedoplevelse.

Læs hele nyheden her.

Nyt: Google Glass på en ny måde

Sammenkobling af produktionsstyringssystem og Google Glass gør arbejdsopgaverne lettere

Vi har hørt meget om Google Glass, men primært har det handlet om, at folk kan få lov til at tage billeder, finde vej og måske se lidt information om deres omverden. Men Novotek har nu kombineret produktionsstyringsløsningen Proficy Workflow sammen med google Glass, og derved kan de vise arbejdsinstruktioner direkte i Google Glass.

Læs hele nyheden her.

Facebook
Facebook
Google Plus
Google Plus
Tech-Test.dk
Tech-Test.dk
Copyright © 2014 Tech-Test, Alle rettigheder forbeholdes


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp
Copyright © 2014 Tech-Test, Alle rettigheder forbeholdes


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp