Copy
Graag hier clicken om onze nieuwsbrief in uw browser te zien als u de fotos in deze email niet ziet. 
Share
Tweet
Forward
Share

Stichting EndParalysis is nu 1 jaar oud!

Sinds de lancering...

Sinds de lancering in Juni 2014, zijn we ontwikkeld tot een professionele en transparante organisatie, met een internationaal profiel. We hebben nu:


 
Ons huidige werk
SCI Therapy development
Dit is de video die we gemaakt hebben om ons project "Medische Inspirator" te illustreren. Het maakte tevens deel uit van onze inschrijving. 

 

We doen momenteel mee aan een spannende wedstrijd met de kans op €50.000. Het heet "Medische Inspirator" en wordt georganiseerd door de Nederlandse organisatie ZonMw om de samenwerking tussen onderzoekers en patiënten te bevorderen.  

Samen met Prof. Verhaagen (Nederlands Herseninstituut te Amsterdam) heeft EndParalysis deelgenomen aan deze wedstrijd om onze samenwerking bij het Chondroitinase project te benadrukken

We zijn door naar de tweede ronde van de wedstrijd en zullen vrij snel weten of we definitief geselecteerd zijn als een van de drie finalisten. 

Watch this space!

Onze successen

We hebben:

Ons toekomstige werk

Ons doel is om onderzoek naar het genezen van chronische dwarslaesies te versnellen. Naast cofinanciering van veelbelovende onderzoeksprojecten, nemen we ook deel aan een aantal samenwerkingsverbanden met andere organisaties en onderzoekers om onderzoek te bevorderen. 

Verder willen wij met onze partners een flexibele roadmap voor onderzoek in het leven roepen en bepaalde versnellers identificeren. Het doel is verder om combinatietherapieën te identificeren, die in de toekomst  functioneel herstel aan patiënten zullen bieden.

Daarnaast zullen we doorgaan met fondsen te werven voor doelgerichte onderzoeksprojecten. 


 
DONEER
100% van uw donatie  gaat naar essentiële onderzoeksprojecten. Lees hier meer over ons onderzoek financieringsbeleid. We bedanken onze donoren en onze sponsoren: 
 
Like ons op Facebook, volg ons op Twitter of bezoek onze website voor meer  Nieuws !
Copyright © 2015 endParalysis foundation, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 
Please consider keeping your subscription to receive our foundation key updates. We are only sending a few newsletters per year (max. 3).
Email Marketing Powered by Mailchimp