Copy
Δελτίο Τύπου 31Μαρτίου  2017
View this email in your browser
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΙΑΦΟΡΑ

Εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων στην Ελλάδα

Το 2ο Φόρουμ για την Στρατηγική της ΕΕ για την Μακροπεριφέρεια Αδριατικής- Ιονίου (EUSAIR Forum: EU Strategy for the Adriatic and Ionian Region), το οποίο διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Ελληνική Δημοκρατία με την υποστήριξη του EUSAIR Facility Point (στρατηγικό πρόγραμμα χρηματοδοτούμενο από το INTERREG V-B Πρόγραμμα Συνεργασίας Αδριατικής – Ιονίου 2014-2020) θα πραγματοποιηθεί στις 11 & 12 Μαΐου 2017, στα Ιωάννινα.
Στο πλαίσιο του Φόρουμ και σε συνέχεια της επιτυχημένης Εκδήλωσης Επιχειρηματικών Συναντήσεων που διοργανώθηκε πέρυσι στο 1ο EUSAIR Forum στην Κροατία (http://b2beusair.talkb2b.net/), το EnterpriseEurope Network -το μεγαλύτερο Διεθνές Δίκτυο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας στον κόσμο- που έχει ενεργό ρόλο στο οικοσύστημα Περιφερειακής Επιχειρηματικής υποστήριξης, αναγνωρισμένο για τη μακροχρόνια εμπειρία του στην παροχή διασυνοριακών και διεθνών υπηρεσιών προς τις ΜΜΕ, καλείται για δεύτερη φορά να συνεισφέρει στο Φόρουμ με την οργάνωση Εκδήλωσης Επιχειρηματικών Συναντήσεων (Β2Β) των χωρών της Αδριατικής και του Ιονίου (Αλβανία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Κροατία, Ιταλία, Μαυροβούνιο, Σερβία, Σλοβενία), το πρωί της 11ης Μαΐου 2017.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Ημέρες Καριέρας Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης 2017 

Από 15 έως 16 Μαϊου 2017
Στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (Κ.Ε.Δ.Ε.Α.)
Στην εκδήλωση αυτή μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τους τελειόφοιτους και απόφοιτους του μεγαλύτερου πανεπιστημίου της χώρας. Έχετε τη δυνατότητα προβολής της εταιρείας σας, προεπιλογής βιογραφικών των αποφοίτων μας και πραγματοποίηση συνέντευξης για να συζητήσετε μαζί τους τις προοπτικές απασχόλησης σε αυτήν. 
Περισσότερες πληροφορίες εδώ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Επιχειρηματική Αποστολή στη Γεωργία

Από 7 έως 9 Ιουνίου 2017
Στη Τιφλίδα
Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και ο ΣΕΒ Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την τόνωση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, διοργανώνουν επιχειρηματική αποστολή στην Τιφλίδα της Γεωργίας. Η Αποστολή υλοποιείται σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Γεωργίας και το Γραφείο Ο.Ε.Υ. της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Τιφλίδα, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών.
Οι κλάδοι που θα εκπροσωπηθούν είναι: Φαρμακευτικά προϊόντα-Καλλυντικά, Κατασκευές-Δομικά Υλικά, Αγροτικά προϊόντα-Τρόφιμα, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Τεχνικές & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες (στους τομείς της ενεργειακής αποδοτικότητας, πιστοποίησης ποιότητας, ασφάλειας τροφίμων, περιβαλλοντικής διαχείρισης κ.ά.).
Το πρόγραμμα της επιχειρηματικής αποστολής περιλαμβάνει επιχειρηματικό Φόρουμ, στο οποίο θα παρουσιαστούν οι επενδυτικές και εμπορικές ευκαιρίες στην Γεωργία, καθώς και διμερείς συναντήσεις (Β2Β) ανάμεσα σε ελληνικές και γεωργιανές επιχειρήσεις.
Το τελικό κόστος διοργάνωσης, καθώς και το πρόγραμμα της επίσκεψης θα διαμορφωθούν βάσει του αριθμού των συμμετεχόντων. Η δαπάνη της μετάβασης και της διαμονής θα επιβαρύνει τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις. Στο επόμενο διάστημα θα σας κοινοποιηθούν προτεινόμενες πτήσεις και ξενοδοχείο.
Για περισσότερες πληροφορίες εδώ
Για τη Φόρμα Συμμετοχής εδώ

Επιχειρηματικές Αποστολές από το Ελληνοτουρκικό Επιμελητήριο

Tο Ελληνοτουρκικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία πραγματοποιούν επιχειρηματική αποστολή στα πλαίσια της έκθεσης :
-Διεθνής Εμπορική Έκθεση για Συστατικά Τροφίμων, Πρόσθετα Τροφίμων για καλύτερη Γεύση.
Από 2 έως 4 Μαϊου 2017
Στην Κωνσταντινούπολη
57η Διεθνής Έκθεση για Παπούτσια
Από 5 έως 8 Απριλίου 2017
Στη Κωνσταντινούπολη
- 5η Διεθνής Έκθεση Έξυπνων Δικτύων
Από 19 έως 21 Απριλίου 2017
Στη Κωνσταντινούπολη
- Επιχειρηματικές αποστολές κατά το 2017 στην Τουρκία απ' το Ελληνοτουρκικό Επιμελητήριο. Λίστα
Οι εταιρίες που θέλουν να επισκεφθούν την ανωτέρω έκθεση παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο e-mail info@etee.gr ή στο τηλ. 2117000264-7
ΕΚΘΕΣΕΙΣ

6ο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα Κρητικά Ξενοδοχεία και τα Δίκτυα Διανομής - Super Market

Στη 1 Απριλίου 2017
Στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης
Το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός θα διεξαχθεί την 1η  Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Ηρακλείου (ΔΕΚΚ) και έχει στόχο να βοηθήσει, για άλλη μια χρονιά, στη συνεργασία ξενοδόχων και αγροτών, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των Κρητικών ξενοδοχείων και της ευρύτερης τοπικής αγοράς από την ντόπια αγροτική παραγωγή, αλλά και να δοθεί η ευκαιρία στους επισκέπτες του νησιού να γνωρίσουν τα γνήσια προϊόντα της Κρητικής διατροφής.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Διεθνής Έκθεση Αθλητικών Ειδών & Εξοπλισμού

Από 30 Μαρτίου έως 1 Απριλίου 2017
Στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Η έκθεση απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται με οποιαδήποτε μορφή αθλητικής δραστηριότητας.
Φορείς του αθλητισμού, αθλητικοί σύλλογοι, αθλητές, προπονητές, αθλίατροι φυσιοθεραπευτές από όλες τις κατηγορίες αθλημάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και πολίτες που αγαπούν την άθληση αποτελούν τους υποψήφιους επισκέπτες της έκθεσης.
Οι επισκέπτες της Sportexpo Μarathon θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να αποκτήσουν αθλητικά προϊόντα, να δουν τις αγαπημένες τους ομάδες, να γνωρίσουν νέες αθλητικές υπηρεσίες και νέες τεχνολογίες, να ενημερωθούν για τις εξελίξεις και τις τάσεις στα αθλήματα που τους ενδιαφέρουν, να δουν δημοφιλείς αθλητές από όλα τα αθλήματα.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

PLΜΑ 2017 “World of Private Label

Από 16 έως 17 Μαϊου 2017
Στο Αμστερνταμ
Τα προϊόντα που θα παρουσιαστούν περιλαμβάνουν φρέσκα και κατεψυγμένα τρόφιμα, ξηρές τροφές και ποτά, καθώς και καλλυντικά, προϊόντα προσωπικής υγιεινής και περιποίησης, εξοπλισμό κατοικίας, κουζίνας και κήπου. Ο εκθεσιακός χώρος είναι διαχωρισμένος σε halls με φαγώσιμα και μη φαγώσιμα έτσι ώστε να είναι στοχευμένη η επίσκεψη και να εξοικονομείται χρόνος για τους επισκέπτες.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ 

4η Έκθεση Μεταφοράς Τεχνογνωσίας - Patras IQ 2017

Από 7 έως 9 Απριλίου 2017
Στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών
Η έκθεση Patras IQ, η οποία αποτελεί συνδιοργάνωση των Υπουργείων Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Οικονομίας και Ανάπτυξης, του Πανεπιστημίου Πατρών, του Επιμελητηρίου Αχαΐας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Ελλάδας, στοχεύει στην ανάπτυξη και ενίσχυση της συνεργασίας της ερευνητικής κοινότητας με τον παραγωγικό τομέα.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Διεθνή Έκθεση Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών '' FRESKON''

Από 27 έως 29 Απριλίου 2017
Στη Θεσσαλονίκη
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών, με την επωνυμία “FRESKON”, 
Η FRESKON καλύπτει όλο το φάσμα των φρέσκων φρούτων και λαχανικών και προσφέρει ευκαιρίες δικτύωσης και επαφών με τους βασικούς φορείς λήψης αποφάσεων. Περιλαμβάνει ένα ευρύ πρόγραμμα προσκεκλημένων εμπορικών επισκεπτών με προγραμματισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις. Προσελκύει εκθέτες και επισκέπτες από τις διεθνείς αγορές και όλους τους τομείς του κλάδου και αποτελεί σημείο συνάντησης των Διεθνών Επαγγελματικών επαφών στον τομέα των Φρέσκων Φρούτων και λαχανικών.
Λόγω περιορισμένου χώρου 15 θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας για τους συμμετέχοντες στην συγκεκριμένη έκθεση. Οι ενδιαφερόμενοι δεν θα έχουν καμία επιβάρυνση όσον αφορά την ενοικίαση χώρου και την κατασκευή του περιπτέρου αλλά απαιτείται η παρουσίαση τους καθ’όλη τη διάρκεια της έκθεσης.
Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να συμπληρώσει την επισυναπτόμενη αίτηση και να την αποστείλει στο email: invest.in.peloponnese@gmail.com ή στο φαξ: 2713601115 έως την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ

Διακήρυξη ΠΕΔΥ Μονάδων Υγείας

Διακήρυξη Πολεμικής Αεροπορίας

4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης

Πολιτικής Αεροπορίας

Γ.Ν. Ζακύνθου


 
Copyright © 2017 Επιμελητήριο Λακωνίας, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp