Copy
#266: The Best Rock'n'Roll, Sixties & Country Bands!
View this email in your browser

Hi Ho Hotnews Juli 2021


Beste lezer,

Heerlijk, we zijn weer begonnen! In juli barst het echt los, zie de agenda. Door de versoepelingen zijn er vaak extra kaarten beschikbaar, ook voor shows die eigenlijk al waren uitverkocht. Controleer dus of er nog plaats is.

LET OP! De meeste optredens vinden plaats op basis van de 1½ meterregel, je hoeft je dan niet te laten testen! Mondkapjes alleen bij binnenkomst.

The Wieners: theatershows en meer...

The Wieners bij Veronica Inside
The Wieners hervatten donderdag 1 juli de Everly Brothers theatertour in het Posthuis Theater, Heerenveen. Zaterdag 10 juli is de show te zien in Openluchttheater Nijverdal en vrijdag 30 juli in Theater De Schalm in Veldhoven. Voor alle data van deze tour zie de speellijst.
Het Muziekdiner in Restaurant Oasis in Oirsbeek op 17 juli is al helemaal volgeboekt. Wil je ook een avondje culinair en muzikaal genieten, meld je dan aan voor het extra Muziekdiner op zaterdag 7 augustus: klik hier.
Zaterdag 24 juli vindt het uitgestelde theaterprogramma The Early Days II plaats in Theater De Hofnar in Valkenswaard. Ook hiervoor zijn weer enkele plaatsen vrij gekomen dus reserveer snel online: klik hier. Op zaterdag 31 juli zijn The Wieners te gast op de eerste Boogie Academy Swingnight sinds anderhalf jaar in Geldrop. Info en reserveren: 06-51586027 (Jack Plantaz).

Class Of '55 10 juli in Bathmen

Class Of '55 - from Killer to King
Het duo Class Of '55 bestaat uit Willem de Roode (Hayfever) en Jeroen Sweers (Them Lewis Boys). Twee echte leadzangers en frontmannen, met gitaar en piano. Zaterdag 10 juli in Cultuurhuus Braakhekke in Bathmen, klik hier voor info en kaartjes.

Hayfever in Medemblik: 30 juli

Hayfever - Keep On Running
Hayfever speelt zaterdag 30 juli bij Muziekcafé Brakeboer, Medemblik. De  laatste weekjes rust zijn nuttig besteed, de band heeft een aantal nieuwe video's gemaakt: zie hiernaast. En er zijn grote plannen die we snel bekend zullen maken... Deze tóp sixties/rock'n'rollband is
volop beschikbaar in de zomer: kroeg, festival, tuinfeest? Ook te boeken in semi-akoestische bezetting. Helemaal super voor terrassen, borrels en BBQ's. Bel/app 06 2122 3034 voor info. Meer unplugged bands? Klik hier.

The Wanderers klaar voor Elvis theatertour!

The Wanderers - fifties rock'n'roll
The Wanderers beginnen in september met hun lang verwachte theatertour 'The Wanderers Play Elvis Presley', zie de agenda. Op 16, 17 én 18 juli kun je zanger en gitarist Maarten Teekens zien optreden tijdens het Back To The Rivers festival in Dordrecht.
Maarten schreef én zong de tune voor deze speciale editie van Big Rivers - zie de clip. Niet echt rock'n'roll maar dat zijn The Wanderers natuurlijk wel! Helemaal in stijl van de jaren '50 met de grote hits van oa Buddy Holly, Dion, Eddie Cochran en uiteraard Elvis. Meer weten? Neem dan even contact op.

En verder...

Er komen nog veel meer mooie shows aan, zelfs al in juli. Die kunnen we nog niet aankondigen maar... kijk regelmatig op www.hihosilver.nl/agenda.
Hi Ho Silver Management: sinds 1998 de beste en leukste oldies bands

ROCK'N'ROLL | SIXTIES | COUNTRY | UNPLUGGED | TRIBUTE | PARTY

John-Boy & The Waltons - 1950s & 60s rock'n'roll
The Cowpokes - bluegrass, country & folk
Huub Henk & Harrie - golden oldies rock & pop
The Rockoustics - unplugged classic rock
Hi Ho Hotnews verschijnt meestal op de laatste donderdag van de maand. Typfouten en wijzigingen voorbehouden. 

Op hihosilver.nl/agenda vind je de up-to-date tijden en adressen van de shows. Check de agenda voor je gaat kijken, er kan altijd iets veranderen!

Vragen? Meer weten over prijzen, bijzonderheden en condities van de bands?
Bel of txt +31(0)6-21223034 of mail jaap@hihosilver.nl.

See y'all!

Jaap Wijn.
Facebook Facebook
Instagram Instagram
Twitter Twitter
YouTube YouTube
Hi Ho Silver American Music Management
Hovendsestraat 12
5306 AK Brakel NL

tel/txt: +31(0)6 2122 3034

uitschrijven voor deze mails    gegevens wijzigen  

Email Marketing Powered by Mailchimp