Copy
Liefde voor het vak | GPS brainstorm, Decision by Design: de eerste templates zijn gemaakt | Kennis delen: tips van de professionele facilitator en neem deel aan de kennissessie van De Sociale Verbinders
 

www.spilter.nl | 14 februari 2017 | Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar, klik dan hier voor de online versie
NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2017                                                     
Tips van de professionele facilitator
Wanneer je af en toe als facilitator optreedt is het soms zoeken naar de juiste aanpak. We vragen in deze nieuwe rubriek professionele facilitators om tips. Concrete tips voor juist diegene die zo nu en dan een (Spilter)sessie begeleiden. Henri Haarmans van Facilitation Academy bijt het spits af met enkele essentiële tips.
GPS brainstorm
Een innovatieve brainstorm methode nog innovatiever maken. Die uitdaging gaan wij graag aan. Met de digitalisering van deze vernieuwende methode spreken we nu al van een succesvolle samenwerking. Karin Moerkerk van Inspire me bepaalt samen met u de koers.
Sterk partnerschap in het sociaal domein
Kom naar de kennissessie van De Sociale Verbinders op 16 maart. Laat je inspireren door Haagse praktijkvoorbeelden van onze gastspreker en verbinder pur sang: Fenna Noordermeer, directeur/bestuurder van PEP, kenniscentrum emancipatie- en participatievraagstukken. Aanmelden kan tot 10 maart aanstaande.
Decision by Design
Een methode om pragmatisch om te gaan met groepsbesluiten in organisatie-verandering. Om een participatieve benadering resultaatgericht te maken. Om van een opgelegde verandering een gedragen toekomst te maken. Impact Company heeft dit besluitvormingsmodel samen met Spilter gedigitaliseerd.
Ook hiervoor is de Versnellingskamer geschikt
De klassieke Versnellingskamer is inmiddels een bekende voor veel mensen. Bij creatieve en besluitvormende processen biedt de Versnellingskamer de uitkomst om het proces gestructureerd, efficiënt en effectief te laten verlopen. Maar ook voor deze processen is de Versnellingskamer een uitgelezen manier om gegarandeerd het einddoel van de sessie te behalen.
#Spiltertweets

EventBranche.nl @EventBrancheNL
Jury is er klaar voor, dankzij @Spilter objectieve jurering gewaarborgd en iedere case krijgt een rapport #goudengiraffe @DeFabrique

Marjolijn de Graaf @marjolijndg
Met @Spilter is de digitalisering van Decisions by Design n mooie nieuwe propositie! #wordtvervolgd
 
ZWAAR WATER ZEGT 'T ZO: 
OVER ONS                          
Alle wegen leiden naar Rome. Het is een bekend gezegde en het klopt. Er zijn veel manieren om je doel te bereiken. Dat merken wij al in het aantal methodieken die ontwikkeld zijn en de verschillende processen die gehanteerd worden. Ieder heeft zo zijn eigen voorkeuren. En dat is maar goed ook, want een methodiek werkt alleen als het bij je past. Toch is er één belangrijke overeenkomst: iedereen heeft wel de wens om zijn of haar methodiek efficiënter te maken. En dat is waar wij om de hoek komen. De huidige versie van Spilter heeft zoveel functionaliteiten dat wij 90% van alle methodieken kunnen digitaliseren, zonder dat extra aan de software gesleuteld hoeft te worden. Met diverse opdrachtgevers zijn wij hier al druk mee bezig. Met voor elke methode eigen voordelen. Van 2 dagen rapporteren naar een rapportage met één druk op de knop tot van 21 dagen met het projectteam bij elkaar tot nog maar 6 dagen samen komen. Heb jij ook zo'n proces? We helpen je graag. Want als het aan ons ligt leiden voortaan alleen nog digitale wegen naar Rome.

Steven & Allard

Twitter
LinkedIn
Website
YouTube


Copyright © 2017 Spilter, All rights reserved.


Disclaimer
Markerkant 13-88
1314 AN Almere
036-7508275

info@spilter.nl


This email was sent to henri@2facilitate.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Spilter · Markerkant 13-88, Almere, Nederland · Almere, Flevoland 1314 AN · Netherlands