Copy
Spilter Nieuwsbrief | Lancering Spilter 4 | Sociaal verbinden | 
 Lees het allemaal dit kwartaal in onze nieuwsbrief.

www.spilter.nl | 8 september 2016 | Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar, klik dan hier voor de online versie
NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2016
Spilter 4
Dinsdag 6 september was het eindelijk zo ver. De nieuwe versie van Spilter is gelanceerd tijdens onze release party. Kon je er niet bij zijn? Lees in deze blog wat nieuw is in Spilter 4 en bekijk de nieuwe look & feel.
Sociaal verbinden, een bekwaamheid waarvan je groeit
Eva Ouwerkerk, opleidingskundige bij de Sociale Verbinders, schrijft in haar blog over de kunst van het sociaal verbinden. Belangrijk hierbinnen is jouw eigen rol en welke acties je onderneemt. Welke rol past bij jou?
Vier tips voor een mooie dag in september
Radboud de Groot, partner bij Facilitation Profs geeft vier tips aan de hand van een case voor het neerzetten van een succesvolle sessie. Maak jij er ook een mooie dag van?
Maak kennis met Spilter 4
De eerste trainingen voor de inzet van Spilter 4 zijn al gevolgd. Ook interesse in een Spilter 4 training? We geven trainingen zowel voor experts in het gebruik van Spilter, als voor nieuwkomers die graag kennis willen maken met onze tool. Meld je gratis aan.
Ben jij een sociaal verbinder?
Binnenkort valt een uitnodiging in jouw mailbox voor een workshop van de Sociale Verbinders. Centraal staan voorbeelden in de praktijk van sociaal verbinden. Interessant voor communicatiemanagers, beleidsambtenaren- en/of adviseurs, management en teamleden van organisaties werkzaam in en voor het Sociaal Domein.
jetkoutstaal @jetkoutstaal
Meekijken met @allarddericks van @Spilter. 'n Mooie #tool om na je #groepssessie verder te gaan met de output. #hinw

Samenwerken Mett @SamenMett

Iemand van jullie al eens strategische beslissingen genomen met veel collega's? Wij hebben zojuist tooling van @Spilter ingezet. Echt super!
ZWAAR WATER ZEGT 'T ZO: 
OVER ONS                        
Een nieuwe mijlpaal bereikt! Spilter 4 is af (voor zover een tool ooit af is). Van een schets op een whiteboard, via een robuuste architectuur, een prototype waarmee we langs opdrachtgevers zijn gegaan en een designbureau voor een modern design en ultieme gebruikers- vriendelijkheid tot nu: het uiteindelijke product, Spilter 4.

Deze alweer 4e generatie Spiltersoftware is het product van een samenwerking tussen veel disciplines. Uiteindelijk hebben onze eigen ontwikkelaars dit gevormd tot één geheel.

De afgelopen periode hebben we proefgedraaid en facilitators getraind. Het enthousiasme van deze gebruikers geeft ons de bevestiging dat we goed geluisterd hebben naar de markt en dat we met recht mogen spreken over de nieuwste generatie GDSS software.

Natuurlijk zijn er nog heel veel wensen. Ook die gaan we de komende periode weer waarmaken. Benieuwd hoe het geworden is? In het artikel over Spilter 4 staat een korte preview.

Maar nog liever komen we langs om Spilter te demonstreren en de meerwaarde te laten zien. Tot snel!

Veel leesplezier,
Steven & Allard
Twitter
LinkedIn
Website
YouTube


Copyright © 2016 Spilter, All rights reserved.


Disclaimer
Markerkant 13-88
1314 AN Almere
036-7508275

info@spilter.nl