Copy
Spilter Nieuwsbrief | Een typisch gesprek | Webinar | Energizer
 Lees het allemaal dit kwartaal in onze nieuwsbrief.

www.spilter.nl | 16 februari 2016 | Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar, klik dan hier voor de online versie
NIEUWSBRIEF JANUARI 2016
Jarige Job
Vorige nieuwsbrief hebben we onze nieuwe website gelanceerd in combinatie met een actie voor Stichting Jarige Job. Mooi om te zien dat onze lezers hier aan bij hebben gedragen. Spilter is trots op de drie verjaardagsboxen die we hebben gedoneerd. 
Een typisch gesprek
Wanneer verschillende mensen bij elkaar komen om over een onderwerp te praten, zijn ze vaak gericht op verschillende niveaus van het natuurlijk proces om verschillende redenen. In dit voorbeeld heeft de facilitator maar één vraag gesteld, daarop reageren de deelnemers op verschillende manieren. Hoe? Lees dat hier. Met dank aan ICA Nederland.
Webinar Factor-C Digitaal
Factor-C heeft een enorme vlucht genomen in de afgelopen tijd. Ben jij er al mee aan de slag of denk je er over om er mee aan de slag te gaan? Dan is dit hét webinar om te volgen. Klik hier voor meer details en de datum. Eerst meer informatie? Dat leest u hier.
Samen tot 10 tellen
Ook deze nieuwsbrief geeft de Spilter facilitator weer een tip voor nieuwe energie! Deze energizer is geschikt om vóór het selecteren of uitwerken van ideeën te doen. Lees hier de energizer. 
Wist je dat
- er druk ontwikkeld wordt aan Spilter 4
- Factor-C Digitaal door steeds meer gemeenten wordt ontdekt
- Spilter bijna 300 volgers heeft op Twitter
- We ook actief zijn op LinkedIn
Nick de Laat @NickdeLaat
@Spilter Ik ben ook wel heel erg benieuwd naar jullie digitale versnellingskamer! Kan ik ergens meer informatie vinden? 

Spilter @Spilter
Extra leuk, een #sessie op zo'n prachtige locatie! Waar denk je dat we zijn? #Spilter #DTV
ZWAAR WATER ZEGT 'T ZO: 
OVER ONS                        

De uitdaging van 2016 wordt het lanceren van Spilter 4. Een complete metamorfose. We zijn marktleider en willen dat niet alleen blijven, we willen ook blijven groeien, we willen blijven verbeteren en we gaan verrassen. Dat is zeker! De ontwerpen zijn gemaakt, de ontwikkelaars zijn aan het programmeren, de testers staan gereed en onze klanten zijn de kritische sparringpartners. Zo kunnen wij deze uitdaging succesvol aangaan. We kunnen en willen het niet alleen doen.

Geldt dat niet voor alle uitdagingen? Je hebt sparringspartners nodig, een gedegen plan en een goed team. Daarom willen wij ook onze kennis delen. Heb je uitdagingen bij je meetings, eens sparren over een aanpak, toetsen of je op de goede weg zit? Wij helpen je graag! Iedere vrijdagmorgen staan we tot je beschikking in ons inloopspreekuur. Ongeacht of je Spilter gebruikt delen wij graag voor niets onze kennis. En voor wat betreft onze uitdaging. We houden je op de hoogte!


Veel leesplezier,
Steven & Allard 
Twitter
LinkedIn
Website
YouTube


Copyright © 2016 Spilter, All rights reserved.


Disclaimer
Markerkant 13-88
1314 AN Almere
036-7508275

info@spilter.nl