Copy
Spilter Nieuwsbrief | Wat is een hackaton? | 15,9 uur advies | Video Case
 Lees het allemaal dit kwartaal in onze nieuwsbrief.

www.spilter.nl | 17 mei 2016 | Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar, klik dan hier voor de online versie
NIEUWSBRIEF MEI 2016
Stakeholders & Community
Op donderdag 16 juni a.s. organiseert Spilter een kennissessie over Stakeholder Management en het belang van de perfecte community. Hoe houd je iedere stakeholder betrokken en op welke manier communiceer je met hen? Kom leren en inspireren en meld je hier aan!
Over hackatons
Hackathons. U heeft deze term de afgelopen jaren veel kunnen horen. Wat maakt hackathons nou zo interessant dat mensen vele vrije uren opofferen om ergens aan te werken waarvan de uitkomst onzeker is? Dat lees je hier.
Marktconsultatie WMO
De Gemeente Den Haag heeft samen met Spilter de zorgaanbieders geconsulteerd. Vooraf zijn de deelnemers online bevraagd en tijdens de bijeenkomst werd er verder gewerkt aan de diverse thema's. Resultaat: betrokken zorgaanbieders, open communicatie en gedragen resultaten. Bekijk het filmverslag hier.
Webinar Factor-C Digitaal
Afgelopen maart en april hebben er webinars plaatsgevonden over Factor-C Digitaal. Heb je het gemist en zou je alsnog graag meer willen weten over de tool? Kijk dan hier het filmpje!
15,9 uur advies
De Raad voor het openbaar bestuur concludeert: “Ze krijgen steeds meer te doen, maar er komt niet meer tijd beschikbaar. Daarom moeten er keuzes worden gemaakt”. De oplossing: “Gemeenteraadsleden dienen meer tijd te besteden aan de dialoog met de samenleving, en minder aan stapels documenten”. Lees verder.
Spilter 4: the story continues
In onze vorige nieuwsbrief kondigden wij het al aan: Spilter 4 is in de maak! De nieuwe generatie GDSS. Intern wordt al maanden druk overlegd, geschetst en geprogrammeerd. Nu is het tijd om de eerste beelden te laten zien. Deze keer, de vernieuwde grafieken. Lees meer
Floating Office @FloatingOffice
Geoefend met creatieve sessie met #Versnellingskamer. Onderwerp: #faciliterendeoverheid @Spilter pic.twitter.com/iAVdxNTQj3

 Cointa Ligthart @CointhaLigthart

Ziet er goed uit, praktisch, sneller, #factorC 3.0 Zeker geïnspireerd @Spilter @allarddericks @estherrholsterr

 Addy de Zeeuw @AddydeZeeuw
Boeiende sessie platooning mogen faciliteren. Fijn dat voor internationaal gezelschap @Spilter via browser instelling in het Engels is.

 
ZWAAR WATER ZEGT 'T ZO: 
OVER ONS                        

Wat een verrassende ontknoping had de eredivisie. En Max Verstappen verrassend de overstap gemaakt naar het team van Red Bull en zijn eerste Formule 1 wedstrijd gewonnen! Misschien had je het gehoopt, maar had je het ook zien aankomen? Zo gebeuren er tijdens sessies ook de meest verrassende zaken. Vaak leuk maar soms ook iets minder leuk. Met een goede voorbereiding kan je al veel voorkomen. Dit werkt ook de andere kant op. Door in de voorbereiding na te denken over wat de deelnemers beweegt, hoe je ze in een bepaalde mindset krijgt of een mooie omgeving kiest zorg je ervoor dat je juist die leuke verassingen stimuleert. Haal de deelnemers, wat betreft hun denken, uit hun comfortzone. Verras ze zodat ze ook jou weer positief gaan verrassen. Mocht je hulp nodig hebben, we denken graag een keer vrijblijvend mee tijdens ons inloopspreekuur of kom naar een van onze kennissessies.
We wensen je vele mooie nieuwe verrassingen toe zowel zakelijk, sportief als privé!

Veel leesplezier,
Steven & Allard
Twitter
LinkedIn
Website
YouTube


Copyright © 2016 Spilter, All rights reserved.


Disclaimer
Markerkant 13-88
1314 AN Almere
036-7508275

info@spilter.nl