Copy
Lees dit kwartaal over hoe wij Almere 42,1 uur lang 
gaan laten brainstormen en de vooruitblik op 2015 qua technische ontwikkelingen

www.spilter.nl | 11 november 2014 | Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar, klik dan hier voor de online versie
NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2014                                                      
42,1 uur lang brainstormen
Wereldrecordpoging brainstormen, van 18 tot 20 december. Die dagen zal Almere in het teken staan van de Brainstorm Marathon, een initiatief van Spilter samen met andere Almeerse ondernemers. 
Spilterontwikkelingen in 2015
We zijn momenteel bezig met een aantal spannende innovaties rond ons GDSS. Na de lancering van de Spilterapp, waarmee u hybride kunt brainstormen, vonden we het tijd voor een make-over. 
 
Vergader-app: stage bij Spilter
Drie tweedejaars studenten, die de studie Information Engineering aan Hogeschool Windesheim Flevoland volgen, ontwikkelen in 10 maanden een vergader-app voor Spilter.
 
Stakeholders aan het Spilteren
Stakeholdersbijeenkomsten met Spilter, hoe zien die eruit? Dat leest u allemaal in de projectbeschrijving over 6 stakeholdersbijeenkomsten, binnen één project, die met Spilter zijn ondersteund.
 
#Spiltertweets

Addy de Zeeuw @AddydeZeeuw
Lekker bezig met crossover faciliteren met techniek, @Spilter geïntegreerd met traditionele middelen 


Sandra Bos @sanbos6767
Ik vind dat mooi: op 1 dag het laten samenvallen van brainstormen en techniek + voor de pauze ouderwets voorlezen #spilter #bd_participatie

Spilter @Spilter 
This gives another perspective on bring your own device for a Spiltersession... 


 
ZWAAR WATER ZEGT 'T ZO: 
OVER ONS                          
Werken is topsport.
De één zal het met deze veel gebruikte quote eens zijn, de ander niet. Het gebruiken van metaforen uit de sport levert wel altijd hele duidelijke acties op. Voor onze wereldrecordpoging in december hebben wij daarom voor de Brainstorm Marathon gekozen. Is het meteen ook duidelijk hoe lang we aan de slag gaan voor het  project de Floriade!  

Zo’n project  kan veel voor de stad betekenen en daarvoor is draagvlak nodig. Met onze brede participatie hopen wij daar een klein steentje aan bij te dragen.  Dat doen we uiteraard ook graag voor u: aan de slag met uw team!  Het beste plan ooit ontwikkelen, waarbij iedereen ook nog overtuigd is van de inhoud. Die tak van sport is ons namelijk op het lijf geschreven.

Steven & Allard

Twitter
LinkedIn
Website
YouTube


Copyright © 2014 Spilter, All rights reserved.


Disclaimer
Markerkant 13-88
1314 AN Almere
036-7508275

info@spilter.nl