Copy
Samenwerken? Laat je inspireren door Spilter kenissessie over groepsdynamiek en gezamenlijke
deelname aan de LOMD. Lees het allemaal dit kwartaal in onze nieuwsbrief.

www.spilter.nl | 28 mei 2015 | Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar, klik dan hier voor de online versie
NIEUWSBRIEF MEI 2015                                                      
T-Mobile wilde een nieuw kader beloningsbeleid opzetten en vindt het belangrijk om alle medewerkers daarbij te betrekken. Samen beloningsbeleid creëren, mooi project.
Breaking news: Spilter producten
Ze zijn klaar, de eerste Spilter producten waarmee je zelf aan de slag kunt om met je team te brainstormen of een SWOT analyse te maken. Digitaal, eenvoudig en snel! Maak kennis met onze nieuwe software, probeer het gratis uit!
Welkom
Op donderdag 18 juni is Spilter als partner van Conclusion Communication, samen met diverse andere partners, aanwezig op de Landelijke Omgevingsmanagementdag (LOMD). Hopelijk mogen wij jullie daar verwelkomen, tot ziens!
Stap jij ook in de achtbaan van groepsdynamiek?
De ervaren facilitator Gwendolyn Kolfschoten heeft tien jaar onderzoek gedaan naar samenwerkingsprocessen en neemt jou op donderdag 25 juni graag mee in de achtbaan van de groepsdynamiek. Samen organiseren wij een kennissessie voor iedereen die meer wil weten over effectiever samenwerken. Durf je deze rit aan?
 
Samen veranderen: de kracht van de discussie
Het is een open deur: om succesvol een verandering door te voeren heb je draagvlak nodig. Je moet weten wat er echt speelt. Daarvoor moet je écht in contact komen met je stakeholders. Hun ideeën horen, meningen peilen, elkaar recht in de ogen kijken, ze begrijpen en bij voorkeur zelfs samen de veranderstrategie vormgeven.
 
Vergader-app: vervolg!
Sinds september was het co-makerteam bezig met de nieuwe applicatie voor Spilter. Deze applicatie zal ondersteunend en begeleidend zijn voor de standaard “maandagochtend”-vergadering. Een applicatie met simpele functionaliteiten, maar welke essentieel zijn voor de vergadering. Meer weten? Klik dan hier.
 
#Spiltertweets

Leendert Verheij @VerheijLeendert
Raad en presidenten gerechten in 'Versnellingskamer' bezig met Meerjarenplan rechtspraak #Tweedaagse pic.twitter.com/hSTtUrVqJ0
 
Anja Romein @anjaromein
handig: snel inzichten in resultaten werkconferentie met online tools+begeleiding van #Spilter @Spilter @anjaromein @SamenMett

Spilter @Spilter 
Vandaag werkconferentie bij Provincie Flevoland over mobiliteit. Samen met Ilona Clintjens, @2F4BR @YvonneLemmens bit.ly/1DTumtx

 
ZWAAR WATER ZEGT 'T ZO: 
OVER ONS                          
Samenwerken; iedereen doet het maar het is zeker niet vanzelfsprekend. Het kan worden gedefinieerd als het gezamenlijk inzetten om een bepaald doel te bereiken.  Bij het team van Spilter wordt er elke dag samen gewerkt om ons doel te bereiken: de meest innovatieve GDSS software ontwikkelen. Samen met u, onze opdrachtgevers. Dat is de manier waarop onze software kwalitatief hoogstaand blijft.

Deze nieuwsbrief heeft “samenwerken” als rode draad. We hebben als team bijvoorbeeld samengewerkt om onze nieuwe Spilterproducten te ontwikkelen en nu te kunnen verkopen. Ook kunt u meer lezen over een mooie opdracht samen met T-Mobile en de kennissessie over groepsdynamiek die we samen met Gwendolyn Kolfschoten organiseren.

Ook interesse in een samenwerking met ons? Graag maken wij samen een afspraak!

Veel leesplezier,
Steven & Allard
Twitter
LinkedIn
Website
YouTube


Copyright © 2015 Spilter, All rights reserved.


Disclaimer
Markerkant 13-88
1314 AN Almere
036-7508275

info@spilter.nl