Copy
LENTE
De zon schijnt, wij gaan weer naar buiten!


De Laatste maanden hebben we vooral binnen projecten gedaan, zoals het Play it Forward project en vorig jaar de Powerlab Total Loss.

De laatste maanden hebben we vooral binnen projecten gedaan, zoals het Play it Forward project en vorig jaar de Powerlab Total Loss. We hebben zelfs binnen gemidgetsjoeld bij Groen Links.
Maar nu de zon zich steeds vaker laat zien, gaat Powerboat ook weer naar buiten. Afgelopen zaterdag stond de Urban Living Room voor koffiehuis Nika in Rotterdam Noord. Op de culturele zondag in Alkmaar stonden we met midgetsjoelen en Boombox. In Oosterflank gaan we naar buiten om de eerste interventies uit te voeren. En tijdens koningsdag staan we in Eemnes. 
We hebben er zin in!


O ja, op 15 april waren we nog wel even binnen bij de Jonge Jury in Vredenburg Utrecht.
"ZO KOM JE NOG EENS ERGENS"
Urban living room in Noord i.s.m. ID Eddy

In april en mei is de Urban Living Room 6 keer te vinden in het Oude Noorden van Rotterdam. Tijdens het evenement 'Zo kom je nog eens ergens' staat de Urban Living Room bij verschillende ondernemers op de stoep. Naast optredens zullen er ook workshops gegeven worden. Op 18 april was de ULR bij koffiehuis Nika waar een workshop Turkisch Delightwerd gegeven. Op 25 april staat de ULR bij 'Op de sofa' aan de zwaanshals met optreden van 'The Yes please'. 2 Mei bij Kookpunt, 9 mei bij Kismet Notenbar, 16 mei bij Showroom41 en 30 mei bij Chateautjes. Ga voor het volledige programma naar de Facebook uitnodiging.
 
WELKOM IN DE
"FACTORY OF GREAT IDEAS"

Een voorstelling voor MyGeneration@Work congress

In samenwerking met de Gemeente Rotterdam

Ter afsluiting van een drie jarig project, over het oplossen van jeugd werkeloosheid in Europa, heeft Powerboat Play it Forward gemaakt. In de setting van 'De Fabriek van Goede Ideeën' konden alle deelnemers de knelpunten van ons huidige systeem van directeur/  manager/ werker voelen. Na deze ervaring werden alle resultaten besproken en de basis gelegd voor het vervolg traject in dit project.
Iedereen was erg enthousiast! Men was vooral blij dat de emotie achter de theorie naar boven kwam en binnen twee uur er zoveel langs kon komen op een praktische wijze.

Heel veel dank aan Julien Knops en Gonny Gaakeer die in een hele korte tijd het stuk eigen hebben gemaakt en een prachtig optreden hebben verzorgd. En aan Iris Veentjes en Jolien van Delft die in record tijd het decor hebben gerealiseerd. Bekijk hier foto's van Erno Wientjes en tweets van de deelnemers via: 
The factory of Great Ideas
SEPT PIEDS IN MILAAN
Bankje Sept Pieds te zien tijdens Designweek Milaan

Basematters stond de afgelopen week in Milaan bij Ventura Lambrata. Ook de bank van Bas Kortmann was mee. 
De Sept Pieds is een stevig en solide ontwerp, dat toch elk moment weg lijkt te kunnen lopen. De fluor gele kleur trekt aan en valt op. Een bankje dat uitdaagt om op te gaan zitten. Binnen en buiten. In Milaan hebben vele nationale en internationale billen de bank getest. 
Het bankje is te koop bij de internet winkel van Basematters. Klik hier om De sept Pieds te bekijken.

FOKKA EN WENDELL STRAALDE IN HART

Een voorstelling van Matzer Theaterproducties

De afgelopen drie maanden was Fokka even uitgeleend aan Matzer om in de voorstelling Hart te spelen samen met Wendell Jaspers. Het stuk is een bewerking van de roman 'een hart van prikkeldraad' van Lisette Lewin. De recensies waren erg lovend. Zoals die van het Cultureel Persbureau: 'hart is er eentje voor uw bucketlist, 4,5 sterren'. Het was een mooie tour langs grote en kleine theaters met enthousiast publiek.
We zijn erg trots op Fokka. En lenen haar graag nog eens uit.
Huis van Oosterflank - Aftermovie
HUIS VAN OOSTERFLANK
Aftermovie van "Een middag in het park"
Film door Bas de Leijer.
Muziek door Jornt Jan Bras


We zijn nog volop aan het werk voor het project "Huis in Oosterflank".En nu de eerste lentekriebels voelbaar zijn en de zon weer meer begint te schijnen, kijken we nog even terug op een hele geslaagde eerste editie van het terugkerende festival "Een middag in het park" in de Semiramistuin in Oosterflank.
Ook deze zomer zullen wij er voor zorgen dat de 2e editie van Een middag in het park net zo leuk was als de vorige!
HuisVanOosterflank
HuisVanOosterflank
HuisVanOosterflank
HuisVanOosterflank
Bas de Leijer
Bas de Leijer
Wil je op de hoogte blijven van dit project, of iemand anders er over vertellen?
Deel het op Facebook of mail het door:

 
Share
Forward
Op zondag 8 maart werd er weer volop gerend en stil gestaan tijdens de Nikè Knuffel Run. De winnaars kregen een dikke knuffel en medaille.
Zondag 19 april was Powerboat op de culturele zondag in Alkmaar waar je kon midgetsjoelen, Boomboxen en Bingo spelen.
theater de veste
website
De voorstelling van Play it Forward was alleen voor deelnemers van My Generation@work. Om toch een indruk te krijgen kun je de prachtige foto's, gemaakt door Erno Wientjes, bekijken. Of klik hier voor het filmpje wat gemaakt is door Rudy Mackay.
 
MyGenW
MyGenW
Website

Geweldige dag gehad bij het 34e GroenLinks congres in De Rijtuigenloods in 
Amersfoort!
1 ding is zeker, de leden van Groenlinks kunnen enorm goed sjoelen! 

 

Wil jij ook een keer Midgetsjoelen? Alleen, met vrienden of collega's? Ga dan snel naar: 

Midgetsjoelen
website
Email
Copyright © 2015 stichting Powerboat, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp