Copy
Het is even geleden dat de laatste nieuwsbrief verscheen, maar Powerboat heeft in de tussentijd niet stilgezeten. Er is zoveel gebeurd in de afgelopen maanden wat we graag met jullie willen delen. En dan zit er ook nog heel wat aan te komen....

Ons team is uitgebreid met Bowie Barbiers. Stagiairs Jaco en Katrien hebben ons enorm geholpen en zijn bijna klaar met hun stageperiode. We werken momenteel samen met onder anderen acteur Dries Alkemade, filmer Bas de Leijer, componist Jornt-Jan Bras, fotograaf Enro Wientjes en ontwerpers Daniel White, Jorn Heidekamp en Emiel Gilijanse in onze verschillende projecten.


We zijn nieuwe projecten gestart, zoals het social design project Huis van Oosterflank en de powerlab serie Total Loss. Binnenkort lanceren we onze nieuwe website, waarop veel meer beeld en informatie te vinden is. Naast het al jaren succesvolle Midgetsjoelen en Boombox hebben we Hug Run ontwikkeld als nieuwe festival game-performance. 

De komende maand zien we je graag bij weer een nieuwe Powerlab Total Loss op 28-30 november, of tijdens het Dutch Decom van Burning Man op 15 november bij Radion Amsterdam. Kijk ondertussen op onze sites of op TV naar Canvas, naar Atelier de stad en de Nederlandse Breaking Bad: Hollands Hoop, waar Dries Alkemade (Hug Run) een glansrol vervult als Bert. We houden je graag weer op de hoogte en hopen je snel weer te zien.

Hartelijke groet,
Bas, Fokka, Bowie en de rest

Komende jaren doen wij van alles in de wijk Oosterflank in Prins Alexander, Rotterdam. We organiseren festivals, Urban Interventions, workshops en bouwen een mobiel theehuisje. Een initiatief van Powerboat voor, door en met bewoners van Oosterflank.
Facebook
Facebook
Website
Website
27, 28 en 29 november Powerlab#15 Total Loss / "waar behoefte aan is". Op de Coolhaven 600 om 17.00 uur. Een spannende en speciale avond met theatrale en culinaire proeven. We kunnen slechts een select gezelschap ontvangen dus meld je snel aan door te mailen naar info@powerboat-rotterdam.nl 
Facebook
Facebook
Website
Website
Boombox is een game en performance in een. Zet de Boombox op je hoofd en dans tot de zon op komt! Op zondag 28 september stond het Boombox podium in Enschede tijdens het nieuwe festival Kunsten op Straat. Er is heerlijk geboomboxt. Het resultaat is te zien op de Facebook pagina.
Facebook
Facebook
Vast onderdeel van het Huis van Oosterflank is Een Middag in het Park festival. Wat een prachtige dag was het! Mooi weer, leuke workshops, mooie muziek en spelletjes voor jong en oud. Klik hier om foto's te zien en meer te lezen over de bijzondere dag in de Semiramistuin.
Facebook
Facebook
Website
Website
De Urban Living Room, de blauwe huiskamersetting als podium, ontmoetingsplek en outdoor showroom van Dutch Design, is weer terug. Na dat we in Istanbul, Barcelona en Madrid zijn geweest gaan Eddy Kaijser en wij nu naar het "Burning man Decompression" festival in Amsterdam op 15 november!
 
Event
Event
Website
Website
We've go a winner!! Het Huis van Oosterflank heeft z'n eigen Midgetsjoelbak. De andere 14 verschillende sjoelbakken in de vorm van midgetgolfbanen zijn te huur voor jouw feest of festival, als bedrijfsuitje of familie reünie. Heb je ze nog nooit allemaal gezien? kijk dan op www.midgetsjoelen.nl
Facebook
Facebook
Website
Website
Het eerste Theehuis is een groot succes in Dordrecht! Verschillende mensen en organisaties gebruiken het Theehuisje en ontmoeten elkaar daardoor vaker. Tijd om een 2e versie te ontwikkelen voor o.a. Oosterflank en andere geïnteresseerden! Wil je er ook een?
Website
Website
Voor het Noorderpark festival hebben we met Dries Alkemade een nieuwe interactieve act verzonnen, de NIKE KNUFFEL RUN. Deze moderne Maria Koekoek was zo’n succes dat we onder andere in maart gaan optreden in Utrecht. Misschien wil jij ook wel een hug? Houd de agenda in de gaten!


 
Zoek je een stageplek? Wij zoeken stagiairs die ervaring willen opdoen met theaterprojecten, ruimtelijk ontwerp, social design en gamification. Maar ook als je bijvoorbeeld communicatie studeert, sociale geografie, theaterwetenschap, sociologie of commerciële bedrijfskunde... Informeer naar de mogelijkheden en stuur een motivatie naar info@powerboat-rotterdam.nl
Copyright © 2014 stichting Powerboat, All rights reserved.
Je krijgt deze email omdat wij je graag op de hoogte willen houden en we je graag zien.

Ons mail adres is:
info@powerboat-rotterdam.nl

unsubscribe from this list    update subscription preferences