Copy
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen, klik dan hier.
Edward Sorgeloose  Architecture
Nieuwsbrief - September 2014 - Healthcare 2014
Project’ De Maasmeander’ geselecteerd voor de innovatiewedstrijd Healthcare 2014.
In het hart van Maasmechelen werd eind vorig jaar woonzorgcentrum De MaasMeander opgeleverd. Dit knappe nieuwbouwcomplex biedt plaats aan 122 zorgbedden, tien kortverblijfkamers, 35 serviceflats, een private ondergrondse parking met een capaciteit van 51 parkeerplaatsen en een fietsenstalling. Het ontwerp van De MaasMeander is van de hand van Edward Sorgeloose Architecture en Archibeta.
 
De architecten werden gevraagd om een prefabconstructie vooraf volledig uit te tekenen met BIM (Building Information Modeling), in samenwerking met de fabrikant. Aangezien alle gevelelementen volledig afgewerkt op de werf aankwamen (inclusief binnenspouwblad, isolatie, gevelsteen, buitenschrijnwerk, inbouwelementen voor de technieken,…), kon het complex uiteindelijk zeer snel gerealiseerd worden. De bouw nam amper een jaar in beslag.
 
Dit jaar wordt het project voorgesteld op de beurs HealthCare 2014, vakbeurs voor de zorgsector, die zal doorgaan op 1, 2 en 3 oktober in Brussels Expo.
 
In het kader van deze beurs organiseert Healtcare 2014 een innovatiewedstrijd voor de zorgsector, met als doel ‘best practises’ te tonen aan de sector en hen zo te inspireren. Het publiek kan (zowel via de website als live op de beurs) hun stem uitbrengen. Zo kiest het publiek hun winnaar voor de publieksprijs. U kan nú uw stem uitbrengen op het project De Maasmeander te Maasmechelen voor I2C – Innovation to Care – Awards 2014!
 
Breng een bezoek aan www.i2c.be, ga naar het veld ‘stemmen’ en breng uw stem uit voor dit project bij ‘Concept’.

 
Kom ons project bekijken op Healthcare 2014, de vakbeurs voor zorg!
Edward Sorgeloose  Architecture  bvba
Edward Sorgeloose Architecture: wie zijn we en wat doen we?
Edward Sorgeloose Architecture bvba is een architectenbureau dat zich richt op hedendaagse kwaliteitsarchitectuur en interieurvormgeving.

Momenteel is ons team betrokken bij diverse uiteenlopende opdrachten, waaronder appartementsgebouwen, meergezinswoningen, kantoren, retail, openbare gebouwen en interieurvormgeving. Je kan onze projecten vinden in de Provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Het  kantoor  is  bezield door Edward Sorgeloose, maar wordt gedragen door een team van architecten die onze klanten adviseren, inspireren en ondersteunen gedurende de diverse fases van het bouwproces.

Tijdens het voortraject van elk project wordt een ontwerpmethodiek gehanteerd die voorziet in een goed onderbouwde en visuele communicatie naar de betrokken partijen toe. We leggen er ons op toe om zowel aan de bouwheer als aan de adviserende diensten, een inzichtelijk dossier af te leveren. Op deze wijze wordt het mogelijk om de noden van de diverse partijen te integreren in het ontwerp.

Tijdens de daarop volgende fases, worden onze dossiers uitgewerkt met het BIM-systeem, waarbij het bouwproject gemodelleerd wordt en alle bouwkundige informatie automatisch gecoördineerd wordt. Dit draagt bij tot een efficiënte dienstverlening voor ons cliënteel en laat  toe om het vooropgestelde architecturale ambitieniveau te realiseren.

Bezoek onze website: www.edwardsorgeloose.be
Adres:
Tel:
Email:
Website:
Helenalei 16, b1 - 2018 Antwerpen
+32 (0) 483.08.36.03
info@edwardsorgeloose.be
www.edwardsorgeloose.be
Copyright © 2014 Edward Sorgeloose Architecture bvba, All rights reserved.

Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf u hier uit.