Copy
Fijne feestdagen en op naar een mooi 2019 - het eerste event is gepland!

Beste <<Voornaam>>,

Wat fijn dat u ons in 2018 weer actief volgde via deze nieuwsbrief, Facebook, Twitter en sinds kort ook Instagram. Dit jaar schreven we ruim 170 artikelen op onze site, we ondersteunden een film en het Festival Chopin aan Zee en we organiseerden een lezing met vermaard historicus Adam Zamoyski. Daarmee zijn we aan het eind van een druk jaar en is het tijd voor de feestdagen.

We hopen dat u ons ook in 2019 blijft volgen. Het eerste evenement hebben we al weer in de agenda staan: een lezing met Jeroen Kuiper, de auteur van het boek 'Polen, geen land van fietsers en vegetariërs'. En we hebben nog meer plannen maar daarover later meer.

Voor nu wensen we u en uw naasten

Fijne feestdagen en een goede jaarwisseling


Met vriendelijke groet,

Iwona Mączka en Hans Kardol

Lezing: Polen, geen land voor vegetariërs en fietsers

Jeroen Kuipers schreef een zeer toegankelijk boek waarin u kennismaakt met Polen. De auteur plaatst actuele ontwikkelingen in een historische context. Een aanrader waarvan u op onze site een recensie vindt.

In samenwerking met Jeroen Kuipers en boekwinkel Het Colofon in Arnhem organiseren we op 18 januari om 20:00 een lezing waarin een aantal onderwerpen uit het boek de revue zullen passeren. 

Wanneer:  18 januari om 20:00
Waar:        Het Colofon, Bakkerstraat 56, Arnhem
Kosten:     Toegang gratis

Het Colofon vraagt u wel zich van te voren in te schrijven. Dit kan binnenkort via hun site.

 

Deze nieuwsbrief

U ontvangt onze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor via site of Facebook heeft opgegeven of omdat wij met u contact hebben gehad over Polen in Beeld.

Polen in Beeld heeft als doelstelling bij te dragen aan de beeldvorming over Polen: het land, de mensen, maatschappij en cultuur. Deze nieuwsbrief gebruiken we om, in aanvulling op de updates via FacebookTwitterInstagram en Google+, u en andere volgers te informeren over Polen.
Stuur de nieuwsbrief gerust door aan uw kennissen die geïnteresseerd kunnen zijn in de onderwerpen die we behandelen. Zo werken we samen aan de beeldvorming over Polen.

Copyright © 2018 Polen in Beeld, All rights reserved.


Uitschrijven van deze nieuwsbrief    Mijn gegevens aanpassen 

Email Marketing Powered by Mailchimp