Copy
Vrijkaarten voor Cloudnights: Bałdych - Courtois - Telderman | TivoliVredenburg op 14 februari

Beste <<Voornaam>>,

Begin februari 2018 kwam een gelegenheidstrio bij elkaar: de Poolse violist Adam Bałdych, de Nederlandse pianist Rogier Telderman en de Franse cellist Vincent Courtois. In een dag tijd studeerden ze een optreden in voor het Sound of Europe Festival. De samenwerking beviel zo goed dat het trio inmiddels vaker samen op het podium heeft gestaan. Ook op Facebook al de komst van een album aangekondigd.

De website JazzNu.com omschreef het trio als volgt: “Als je deze drie zo inventieve musici zou moeten categoriseren kun je niet onder het woord ‘super’ uit. Een supertrio derhalve.”

Voor februari staan weer twee optredens gepland:

Voor jou als nieuwsbrieflezer hebben we een setje van twee vrijkaarten voor het optreden van dit supertrio op 14 februari (Valentijnsdag) in TivoliVredenburg, Utrecht.

Wil jij met vrijkaarten naar dit optreden? Stuur dan een e-mail met je naam en adresgegevens naar: email@poleninbeeld.nl. De eerste die reageert is de gelukkige.

Als je ons volgt op Facebook maak je in de loop van volgende week nog een keer kans op een setje vrijkaarten.


Met vriendelijke groet,

Iwona Mączka en Hans Kardol

Een impressie van het optreden bij Sound of Europe vorig jaar.

Deze nieuwsbrief

U ontvangt onze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor via site of Facebook heeft opgegeven of omdat wij met u contact hebben gehad over Polen in Beeld.

Polen in Beeld heeft als doelstelling bij te dragen aan de beeldvorming over Polen: het land, de mensen, maatschappij en cultuur. Deze nieuwsbrief gebruiken we om, in aanvulling op de updates via FacebookTwitterInstagram en Google+, u en andere volgers te informeren over Polen.
Stuur de nieuwsbrief gerust door aan uw kennissen die geïnteresseerd kunnen zijn in de onderwerpen die we behandelen. Zo werken we samen aan de beeldvorming over Polen.

Copyright © 2019 Polen in Beeld, All rights reserved.


Uitschrijven van deze nieuwsbrief    Mijn gegevens aanpassen 

Email Marketing Powered by Mailchimp