Copy
Chopin aan zee en andere activiteiten

Beste lezers van onze nieuwsbrief,

We hopen dat iedereen vandaag kan genieten van de mooie nazomer. Toch blikken we in deze nieuwsbrief vooral vooruit, het najaar in, naar het festival Chopin aan Zee dat de Chopin Stichting Nederland organiseert in het Panorama Mesdag.

Verder kijken we onder andere kort terug op de lezing van Adam Zamoyski, presenteren we aan u de foto´s van Grzegorz Jarmocewicz en geven een aantal tips voor de laatste dagen van de kinderboekenweek.

Met vriendelijke groet,

Iwona Mączka en Hans Kardol

Chopin aan Zee

De Chopin Stichting Nederland heeft het fantastische initiatief genomen om een Chopinfestival in het leven te roepen. Dit jaar met de titel 'Chopin aan Zee' en met concerten en een lezing in Panorama Mesdag.

Wij ondersteunen als partner dit initiatief van harte. Tickets en meer informatie over de concerten kunt u vinden op de website van de stichting. Op onze website leest u een interview met Clara Biermasz, de artistiek directeur van het festival.
 
Tickets voor Chopin aan Zee

Lezing Zamoyski

Op onze site vindt u nog een terugblik op de lezing van 27 september door historicus Adam Zamoyski bij Universiteit Leiden. 

Kinderboekenweek

Vandaag en morgen is het nog kinderboekenweek. Drie tips van mooie vertalingen.


Expositie in Apeldoorn

Nog deze maand is in Apeldoorn werk te zien van de Poolse fotograaf Gosia Kalisciak

Heden en verleden belicht

Afgelopen zomer ontmoetten we Grzegorz Jarmocewicz. U kunt kennis maken met zijn werk via het fotoalbum op onze website.

Szabłowski bij B-Unlimited

Deze non-fictie schrijver vertelt 16 november over Dansende Beren. Een boek over oude reflexen en het verlangen naar de tijd van het communisme.

26 en 27 Oktober

Tradtioneel wordt het laatste weekend van oktober de bevrijding van Breda herdacht op de Poolse militaire begraafplaatsen.

Deze nieuwsbrief

U ontvangt onze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor via site of Facebook heeft opgegeven of omdat wij met u contact hebben gehad over Polen in Beeld.

Polen in Beeld heeft als doelstelling bij te dragen aan de beeldvorming over Polen: het land, de mensen, maatschappij en cultuur. Deze nieuwsbrief gebruiken we om, in aanvulling op de updates via FacebookTwitterInstagram en Google+, u en andere volgers te informeren over Polen.
Stuur de nieuwsbrief gerust door aan uw kennissen die geïnteresseerd kunnen zijn in de onderwerpen die we behandelen. Zo werken we samen aan de beeldvorming over Polen.

Copyright © 2018 Polen in Beeld, All rights reserved.


Uitschrijven van deze nieuwsbrief    Mijn gegevens aanpassen 

Email Marketing Powered by Mailchimp