Copy
Lezing Jeroen Kuiper over Polen in Het Colofon in Arnhem

Beste <<Voornaam>>,

Op 18 januari geeft Jeroen Kuiper een lezing naar aanleiding van zijn recent verschenen boek ‘Polen, geen land van fietsers en vegetariërs’. Polen in Beeld organiseert deze lezing in samenwerking met boekhandel Het Colofon in Arnhem.

  • Wanneer:    18 januari om 20:00
  • Waar:           Het Colofon, Bakkerstraat 56 in Arnhem
  • Kosten:        Toegang is gratis, wel even opgeven (via Het Colofon)

Veel mensen in Nederland kennen Polen. Het zijn onze bevrijders en in veel sectoren belangrijke arbeidskrachten. De politieke ontwikkelingen komen met regelmaat ook in het Nederlandse nieuws en steeds meer mensen ontdekken het land als bestemming voor een stedentrip of vakantie.

Voor iedereen die Polen beter wil begrijpen is dit boek een ‘must’, een goede reisgids. Jeroen Kuiper beschrijft verschillende thema’s uit de actualiteit en plaatst deze in de historische context. In de lezing komt een selectie van deze onderwerpen aan bod en is er uiteraard ruimte om vragen te stellen aan Jeroen.

Dankzij de gastvrijheid van Het Colofon is de toegang gratis. De consumpties zijn voor eigen rekening.

Met vriendelijke groet,

Iwona Mączka en Hans Kardol

Schrijf u nu in!

Maak vast kennis met het boek....


Op onze site schreven we een een recensie en De Groene Amsterdammer publiceerde de bewerking van een van de hoofdstukken: 'Het witste land van Europa'.

Deze nieuwsbrief

U ontvangt onze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor via site of Facebook heeft opgegeven of omdat wij met u contact hebben gehad over Polen in Beeld.

Polen in Beeld heeft als doelstelling bij te dragen aan de beeldvorming over Polen: het land, de mensen, maatschappij en cultuur. Deze nieuwsbrief gebruiken we om, in aanvulling op de updates via FacebookTwitterInstagram en Google+, u en andere volgers te informeren over Polen.
Stuur de nieuwsbrief gerust door aan uw kennissen die geïnteresseerd kunnen zijn in de onderwerpen die we behandelen. Zo werken we samen aan de beeldvorming over Polen.

Copyright © 2018 Polen in Beeld, All rights reserved.


Uitschrijven van deze nieuwsbrief    Mijn gegevens aanpassen 

Email Marketing Powered by Mailchimp