Copy
Cadeau ideeën voor de decembermaand en vrijkaarten voor Cold War

Beste <<Voornaam>>,

De laatste maand van 2018 is begonnen. De maand van familiebezoek en cadeaus. Daarom in deze nieuwsbrief tips voor boeken en Cd's om cadeau te doen. Ook wij geven een cadeautje weg. Je maakt kans op vrijkaarten voor de film Cold War die vanaf 6 december te zien is de bioscoop.

Met vriendelijke groet,

Iwona Mączka en Hans Kardol

Cold War

De film Cold War van Paweł Pawlikowski krijgt ook lovende kritieken en lees hier waarom. De film is 6 december in 41 bioscopen te zien. 

VRIJKAARTEN
De eerste die een reply stuurt op deze nieuwsbrief verdient 2 vrijkaarten. Via Facebook zijn nog eens twee setjes te verdienen. 

Kinderboeken

Met de kinderboekenweek gaven we drie tips van mooie vertalingen. Deze zijn natuurlijk uitermate geschikt voor de zak of voor onder de boom.

Nagenieten van Chopin aan zee

Vorig week was het geslaagde Festival Chopin aan zee. Ga naar Amazon.de of bol.com om na te genieten van Aleksandra MikulskaNino GvetadzeClara Biermasz of Marcel Worms. Laat je meevoeren door de verhalen van Jan Brokken in Waarom elf Antillianen knielden voor het hart van Chopin.

Polen, geen land voor vegetariërs en fietsers

Jeroen Kuipers schreef een zeer toegankelijk boek wat u laat kennismaken met Polen. Hij plaatst actuele ontwikkelingen in een historische context. Een aanrader waarvan u op onze site een recensie vindt.

Dansende beren

Door Ian Burema 'een literair juweel' genoemd deze non-fictie van Witold Szabłowski. Een boek over oude reflexen en het verlangen naar de tijd van het communisme.

De Poolse weg

In 1990 verscheen de roman 'De Poolse weg' van Noud Bles. Afgelopen maand verscheen heruitgave

Napoleon

De Pools Britse historicus Adam Zamoyski gaf ons een ander perspectief op Napoleon. Zijn lijvige werk is omvangrijk genoeg voor veel leesplezier tijdens de kerstvakantie.

Deze nieuwsbrief

U ontvangt onze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor via site of Facebook heeft opgegeven of omdat wij met u contact hebben gehad over Polen in Beeld.

Polen in Beeld heeft als doelstelling bij te dragen aan de beeldvorming over Polen: het land, de mensen, maatschappij en cultuur. Deze nieuwsbrief gebruiken we om, in aanvulling op de updates via FacebookTwitterInstagram en Google+, u en andere volgers te informeren over Polen.
Stuur de nieuwsbrief gerust door aan uw kennissen die geïnteresseerd kunnen zijn in de onderwerpen die we behandelen. Zo werken we samen aan de beeldvorming over Polen.

Copyright © 2018 Polen in Beeld, All rights reserved.


Uitschrijven van deze nieuwsbrief    Mijn gegevens aanpassen 

Email Marketing Powered by Mailchimp