Copy
Lezingen en meer in januari

Beste <<Voornaam>>,

Gelijk de eerste maand van het jaar kunt u uw hart al weer ophalen met verschillende lezingen en presentaties. Zo organiseren wij samen met Jeroen Kuiper en Het Colofon een lezing in Arnhem maar er is meer. Wat dacht u van een Vrijheidslezing van Agnieszka Holland? Lees snel verder!

Met vriendelijke groet,

Iwona Mączka en Hans Kardol

Lezing Jeroen Kuiper

Op 18 januari geeft Jeroen Kuiper een lezing naar aanleiding van zijn recent verschenen boek ‘Polen, geen land van fietsers en vegetariërs’. Polen in Beeld organiseert deze lezing in samenwerking met boekhandel Het Colofon, Bakkerstraat 56 in Arnhem. Toegang is gratis maar wel even inschrijven en lees hier meer.

Schrijf u nu in!

Vrijheidslezing Agnieszka Holland

Op 26 en 27 januari verzorgt de regisseur Agnieszka Holland de vrijheidslezing. De lezing is een samenwerking van IFFR en debatcentrum de Balie. Van de lezing op de 27ste in Amsterdam kunt u al kaartjes bestellen bij de Balie.

Zodra kaartjes beschikbaar zijn voor de lezing op de 26ste in Rotterdam of als we meer weten over Poolse bijdragen aan IFFR berichten we daarover via onze site of sociale media.

Jazz met violist Adam Bałdych

Nog een laatste muziekale noot: Op 14 en 15 februari komt het trio Bałdych, Telderman en Courtois weer bij elkaar. Dit keer in Tivoli in Utrecht.

Lees meer

Pools als vreemde taal?

Op 15 januari presenteert stichting Lokomotywa een fillm waarin Poolse als vreemde taal wordt gepromoot.

Lees meer

Adam Zagajewski op Winternachten

Op 19 januari op het internationaal literatuur festival discussieert Adam Zagajewski met David Van Reybrouck
en Luuk Middelaar over de vraag "Hoe kan de EU de harten en de hoofden van haar burgers (her)winnen?"
Zagajewski is een van de grootste Poolse dichters van onze tijd en wordt vaak in een adem genoemt met Nobelprijswinnaars Wisława Szymborska i Czesław Miłosz.

Meer over zijn bijdrage op de site van Winternachten.

Boekpresentatie Miriam Guensberg

Op 7 februari is een literaircafé in het filmhuis in Oosterbeek met de schrijfster Miriam Guensberg over haar nieuwe boek 'Vrachtbrief'. Opnieuw is een hoofdrol weggelegd voor een Poolse veteraan.
Lees meer 

Volg en steun ons

Kijk regelmatig op onze website voor nieuws of de agenda. Veel berichten verspreiden we via de Sociale Media via FacebookTwitterInstagram en Google+.

Wilt u zelf een steentje bijdragen? Lees hier hoe dat kan.

Deze nieuwsbrief

U ontvangt onze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor via site of Facebook heeft opgegeven of omdat wij met u contact hebben gehad over Polen in Beeld.

Polen in Beeld heeft als doelstelling bij te dragen aan de beeldvorming over Polen: het land, de mensen, maatschappij en cultuur. Deze nieuwsbrief gebruiken we om, in aanvulling op de updates via FacebookTwitterInstagram en Google+, u en andere volgers te informeren over Polen.
Stuur de nieuwsbrief gerust door aan uw kennissen die geïnteresseerd kunnen zijn in de onderwerpen die we behandelen. Zo werken we samen aan de beeldvorming over Polen.

Copyright © 2019 Polen in Beeld, All rights reserved.


Uitschrijven van deze nieuwsbrief    Mijn gegevens aanpassen 

Email Marketing Powered by Mailchimp