CopyBekijk deze e-mail in uw browser
 

    # NIEUWSFLITS 

februari 2020
Zeeland Connect is benadert of we mee willen werken aan het invullen van een 'Zeeland Special' voor het tv programma 'Van Passie naar Droombaan'. De Zeeland-special richt zich op het wonen, werken en recreëren in Zeeland. Ze gaan echt geïnteresseerde mensen helpen aan een baan, een huis (en eventueel school) in Zeeland. Ze zullen kandidaten werven voor bestaande vacatures.

Wij ondersteunen dit initiatief en willen graag onderzoeken of er in ons netwerk behoefte is om mee te werken aan het programma. Onderstaande informatie hebben wij van de producent ontvangen. LET OP: er is eventueel ook een combinatie  van 2 (of meerdere) bedrijven mogelijk!

Geeft u voor het einde van deze week uw interesse per email door aan karinwitkam@zeeland-connect.nl . Zij neemt vervolgens contact met u op om te bekijken en te bespreken wat de mogelijkheden zijn en brengt u in contact met de producent.
Zeeland Special op (nationale) TV
programma 'Van Passie naar Droombaan'

In Zeeland is er sprake van vergrijzing waardoor er veel vacatures openstaan. Er is een behoefte aan hoger opgeleid personeel. Veel mensen denken bij Zeeland alleen aan het strand en aan vakantie. Dat is natuurlijk ook zo. Maar er is meer om te laten zien. Buiten Zeeland heeft men een zeer beperkt beeld van de mooie regio. Een regio vol kansen voor professionals en ondernemers.

Door het wonen, werken en recreëren in Zeeland te belichten vanuit een echt persoon, bieden we een totaalplaatje van Zeeland aan de kijker. Hiermee wordt het verhaal persoonlijk en authentiek. 

In de Zeeland-special willen we verschillende mensen uit de Randstad helpen bij het vinden van hun droombaan en een nieuwe woning. Doelstelling van de Zeeland-special is onder andere om mensen van buiten Zeeland te verleiden om naar Zeeland te verhuizen. Ook willen we werkgevers helpen met het vervullen van vacatures. 
Wat voor deelnemende partijen belangrijk is om te weten:
De Zeeland-special richt zich op het wonen, werken en recreëren in Zeeland. We gaan echt geïnteresseerde mensen helpen aan een baan, een huis (en eventueel school) in Zeeland. We zullen kandidaten werven voor bestaande vacatures.

Insteek is om te laten zien wat Zeeland te bieden heeft om zo mensen te verleiden om te gaan werken in Zeeland, verhuizen naar Zeeland of om een bezoek te brengen aan Zeeland.  
Deelname aan deze special kan voor organisaties tweeledig zijn; om bepaalde vacatures op te vullen en/of om hun bedrijf en dienstverlening in de schijnwerpers te zetten. Daarnaast levert deelname ook een bedrijfsfilm op die deelnemers vrij kunnen gebruiken. Wij zorgen voor een goede gemonteerde versie voor eigen gebruik. 
De voorbereiding bestaat uit het beantwoorden van enkele vragen en samen met het redactieteam het draaiboek doornemen. Dit is echt zo gebeurd. Deelnemers bepalen zelf wat er gefilmd wordt en wat niet. Het tijdstip van het draaien is in overleg, aansluitend bij de wensen van de deelnemer. Het filmen zelf zal tussen de 2 tot 4 uur duren. Voor deze special dienen alle items bij voorkeur voor eind april gefilmd te zijn. 

Het seizoen van “van Passie naar Droombaan” start op 1 februari. Het programma van Passie naar Droombaan wordt op de zaterdag tussen 16 en 18 uur uitgezonden. De herhaling is op zondag. In de zomervakantie wordt er vaak nog een keer een herhaling gedaan.
 

Wanneer de Zeelandspecial precies zal worden uitgezonden is nu nog onbekend. Dit is afhankelijk van de volledige planning en de wensen van de deelnemers.

Kosten voor deelname en de exposure:
Er zijn verschillende pakketten waarbij de investering afhankelijk is van de duur van het item in de special (3 min, 5 minuten of meer). Alleen de productiekosten worden in rekening gebracht en niet de kostbare zendtijd.

Hieronder een voorbeeld voor een item van 3 minuten:

- een item van 3 minuten in het programma van Passie naar Droombaan op RTL4 wat landelijk het best bekeken programma is op de day prime time
 - de uitzending komt minimaal 2x op tv (zaterdag en zondag) waarbij er op day prime time tussen de 300.000 en 400.000 kijkers per uitzending zijn
 - een analyse van en advies voor de bestaande social media kanalen
 - een op maat gemaakte social media campagne om klanten en/of kandidaten te werven, met gegarandeerd 1 miljoen views die organisch worden behaald.

Na uitzending krijgen deelnemers een gemonteerde versie van hun item die rechtenvrij te gebruiken is als bedrijfsfilm.
Dit pakket kost € 6.950 exclusief BTW. Een item van 5 minuten kost € 9.750 exclusief BTW. Maatwerk is mogelijk.
 
“Succesvolle professionals delen hun persoonlijke ervaringen en geven deskundig advies over hoe je van jouw passie jouw droombaan kunt maken.”

Zeeland Connect

Wij zijn hét ondernemend en onafhankelijk netwerk van ondernemers, kennisinstellingen en overheden, dat door verbinding en samenwerking de positie van logistiek Zeeland versterkt.
Lees meer over Zeeland Connect >
Twitter
Website
Email
LinkedIn
Wat kan Zeeland Connect voor u betekenen? Meer informatie op www.zeeland-connect.nl.
 
t +31 (0)118-724900
e info@zeeland-connect.nl


Copyright © Zeeland Connect, All rights reserved.
Wilt u uw gegevens wijzigen of uitschrijven?
U kunt uw gegevens wijzigen of uitschrijven voor deze nieuwsbrief.


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Zeeland Connect · Edisonweg 37 D1 · Vlissingen, 4382 NV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp