Copy
Caitlin Sas Fotografie - Authentieke portretfotografie
View this email in your browser
Heel veel nieuw(s)

Het is al weer even geleden dat mijn vorige nieuwsbrief is verstuurd. Daarom nu ook heel veel nieuwe fotografie en een ander klein nieuwtje op komst.
 
IN OPDRACHT - Fotografie voor nieuwe website

Makelaarskantoor Huiz&Zo is druk bezig met de ontwikkeling van haar nieuwe website. Deze website heeft veel ruimte voor fotografie en hier heb ik dan ook mijn aandeel in kunnen leveren. Nog even geduld over een paar weekjes komt hij online.
EXPOSITIE - ANDERS KIJKEN

Misschien heeft u het al in de krant gelezen?
Samen met Henny Driessen exposeer ik van 22 maart t/m 10 april in Museum Tweestromenland in Beneden-Leeuwen. De expositie heet 'Een nieuwe kijk, nieuw leven'. Ik toon foto's uit de serie ANDERS KIJKEN en Henny presenteert schilderijen met titels als Nieuw Leven, Verbonden en Verwondering. De expositie sluit aan bij de lopende tentoonstelling rondom het kind. Komt u ook een kijkje nemen?
IN OPDRACHT - Portretten voor nieuwe huisstijl 

VO-Coach organiseert huiswerk- en PGB- begeleiding. Voor hun visitekaartjes wilde ze een portret waar de éne persoon scherp en de ander onscherp zichtbaar was. Ook was een portret 'samen aan het werk' voor op de nieuwe website gewenst. Dit is het resultaat.
IN OPDRACHT 

Portretten bij een interviewIn het nieuwste Dichterbij magazine van Rabobank Maas en Waal staan deze twee portretten van Jos van Koolwijk en Hans van Leeuwen.
 
IN OPDRACHT  

Fotografie voor folderTijssen levert verse maaltijden, soepen, groentes en fruit van deur tot deur. Voor promotie van deze service is er een folder gemaakt.

Grafisch ontwerp: Monique Meijer
VRIJ WERK - De 8ste schoonheid
 
Dit lieve mannetje Bas met zijn mooie oortjes heb ik laatst gefotografeerd voor de serie 'De 8ste schoonheid'.
En zeg nou zelf, prachtig zijn zijn oortjes toch?
IN OPDRACHT - fotografie voor website

Emile Buring verzorgd rebalancing, ademwerk en meditatie sessies. De huisstijl en website zijn volledig vernieuwd en daarbij horen ook nieuwe foto's. Door een maatwerk bedrijfsreportage is de fotografie nu zoals gewenst. Meer foto's klik hier.
Zwangerschapsverlof

Ja, jullie lezen het goed! Binnenkort verwacht ik mijn eerste kindje. 28 maart ga ik voor ongeveer 4 maandjes met verlof. In deze periode neemt collega fotografe Romi Tweebeeke een aantal klussen van mij over. Heb je een fotografie klus, schroom dan niet om contact met haar op te nemen. Haar gegevens staan hieronder.

Voor al je marketing en communicatie vragen kun je natuurlijk gewoon terecht bij The Next Brand. 

Natuurlijk laat ik jullie d.m.v. een nieuwsbrief weten als ik weer sta te springen om jullie leuke fotografie klussen!
 


Vriendelijke groeten,

Caitlin Sas

Facebook
Twitter
Website
Copyright © 2014 Caitlin Sas Fotografie, All rights reserved.

Deze mail is verstuurd naar: <<Email adres>>
U ontvangt deze e-mail, omdat u interesse heeft getoond in het werk van fotografe Caitlin Sas.

U kunt zich hier uitschijven