Copy
September 2016
Se nyhedsbrevet i din browser
Kære bidragsyder, partner og foreningsmedlem

Sensommeren er over os, og kalenderen bugner med spændende tilbud til de anbragte børn og udsatte unge, som vi arbejder for. Vi tilbyder bl.a. vores traditionsrige sommerfester, camps i naturen, nye madklubber og et væld af 1-dags-arrangementer over hele landet.

Samtidig med dette har vi fokus på Julelotteriet, der er på gaden fra den 31. oktober til den 24. december. Lotteriet er en af vores væsentligste indtægtskilder, der sikrer, at vi kan udføre vores daglige arbejde for de anbragte børn og udsatte unge.

Derfor søger vi lige nu (endnu) flere friske foreninger, klubber og skoleklasser, der har lyst til at sælge Julelodderne - både for at tjene penge til egen bankbog og for at bidrage til det velgørende formål.

Måske kender du nogen, der vil sælge i den gode sags tjeneste?
Tak til dig, der giver budskabet - og dette link - videre!


Børnehjælpsdagen

Læs flere nyheder på bhd.dk/nyheder

 
STØT OS
STØT OS
www.bhd.dk
www.bhd.dk
Webshop
Webshop
Email
Email
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
STØTTE: Nu kan du købe Szhirleys smukke drømmefanger-halskæde, som sangerinden har skabt til fordel for Børnehjælpsdagen.
JULELOTTERIET: Tjen penge til klub- eller klassekassen ved at sælge Julelotteriet, som er på gaden fra den 31. oktober.
MADKLUB: Kitch'n'cool har indtaget Syddjurs kommune, hvor anbragte og udsatte unge får inspiration til en sundere hverdag.
SOMMERFESTER: Hundredvis af plejebørn får glæde af Børnehjælpsdagens sommerfester, hvor de kan møde andre i samme situation.
UNGDOMSVÆRN: Skoleelever over hele landet er i fuld gang med at indsamle penge og skabe synlighed til fordel for anbragte børn.
BØRNENES IT-FOND: Mød 22-årige Louise, der modtog en computer i 2014. Den har hjulpet hende på vej gennem landbrugsuddannelsen.

Tak til alle fonde, virksomheder og privatpersoner, der har valgt at støtte Børnehjælpsdagens arbejde med et økonomisk bidrag eller et produktsponsorat.
 

STØT OS – BLIV FAST BIDRAGSYDER

Storsponsor for Børnehjælpsdagen

Læs mere om Aon Denmark på aon.com
 


BØRNEHJÆLPSDAGEN
STRANDLODSVEJ 7           VESTER ALLE 8, 2 SAL          TLF.: 3530 9300
2300 KØBENHAVN S.          8000 ÅRHUS C.                       E-MAIL: post@bhd.dk

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du f.eks. har tilmeldt dig via bhd.dk, har deltaget i en konkurrence eller er ansvarlig for salget i et af Børnehjælpsdagens lotterier. Afmeld nyhedsbrev her.