Copy
November 2016
Se nyhedsbrevet i din browser
Kære bidragsyder, partner og foreningsmedlem

2016 går på hæld, og vi kan se tilbage på et år med masser af aktivitet i 'huset' og 'ude i marken'.

Tusindvis af anbragte børn og udsatte unge i Danmark har fået glæde af vores tilbud, hvor følgende fire fokusområder har været gennemgående: bevægelse, ernæring, sociale og personlige kompetencer. Ved at arbejde med disse områder er vores mål at styrke børnene og de unge til et godt voksenliv.

Lige i øjeblikket er særligt de sociale og personlige kompetencer i spil, da vi aktuelt turnerer landet rundt med vores populære julefester, der bliver afholdt på otte forskellige kulturinstitutioner. Alene til julefesterne er vi i kontakt med cirka 650 døgnanbragte børn og unge.

Vores arbejde er naturligvis afhængig af en god økonomi. Julelotteriet, der er på gaden frem til 24. december 2016, bidrager blandt andet til dette. I den forbindelse vil vi gerne sende en kæmpe TAK til de mange fritidsforeninger, idrætsklubber og skoleklasser, der samarbejder med os om lodsalget!

Måske kender du nogen, der også vil være med til at sælge i den gode sags tjeneste?
Kæmpe TAK til dig, der giver budskabet - og dette link - videre!


Børnehjælpsdagen

Læs flere nyheder på bhd.dk/nyheder
STØT OS
STØT OS
www.bhd.dk
www.bhd.dk
Webshop
Webshop
Email
Email
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
JULELOTTERIET: Husk, at du kan du købe vores skrabelodder på www.bhd.dk, hvis der ikke er fysiske sælgere i nærheden af dig.
UNGDOMSVÆRN: Vinderen er kåret i projektet Ungdomsværn 2016, hvor skoleelever fra hele landet har indsamlet i alt 150.000 kroner.
TENNISEVENT: Sportsstjernen Caroline Wozniacki tog anbragte børn og unge med på tennisbanen for at inspirere til en aktiv fritid.
LODSALG: Anbragte børn og unge sælger Julelodder for at støtte Børnehjælpsdagens arbejde - og dermed 'give noget tilbage'.
RESULTATER: To plejepiger mødte hinanden på Børnehjælpsdagens camp. Det blev starten på et venskab med stor værdi for dem begge.
VIDEO: Se video om Børnehjælpsdagens arbejde, hvor målet er at styrke anbragte børn og udsatte unge i Danmark til et godt voksenliv.

Tak til alle fonde, virksomheder og privatpersoner, der har valgt at støtte Børnehjælpsdagens arbejde med et økonomisk bidrag eller et produktsponsorat.
 

STØT OS – BLIV FAST BIDRAGSYDER

Storsponsor for Børnehjælpsdagen

Læs mere om Aon Denmark på aon.com


 


BØRNEHJÆLPSDAGEN
STRANDLODSVEJ 7           VESTER ALLE 8, 2 SAL          TLF.: 3530 9300
2300 KØBENHAVN S.          8000 ÅRHUS C.                       E-MAIL:
post@bhd.dk

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du f.eks. har tilmeldt dig via bhd.dk, har deltaget i en konkurrence eller er ansvarlig for salget i et af Børnehjælpsdagens lotterier. Afmeld nyhedsbrev her.