Copy
Juli 2016
Se nyhedsbrevet i din browser
Kære bidragsyder, partner og foreningsmedlem

Børnehjælpsdagen arbejder for at styrke anbragte børn og udsatte unge, så de står stærkere i deres voksne liv. Det er kernen i alle vores aktiviteter og tilbud.

En vigtigt indsats handler om at give børnene og de unge bedre mulighed for at gennemføre en uddannelse. Al forskning viser nemlig, at uddannelse er den største beskyttelsesfaktor for den udsatte målgruppe. Derfor blev Børnenes IT-Fond etableret i 2011.

I dag - 5 år senere - gør vi status:

3138 anbragte børn og unge, samt unge i efterværn, har modtaget en bærbar computer - frem for alt til skolebrug, men også for at styrke relationer eller holde kontakten til biologisk familie.

Vi er stolte over at kunne hjælpe så mange unge mennesker - og bringe dem tættere på deres uddannelsesmål. Vi er også dybt taknemmelige for den store støtte, som Børnenes IT-Fond har modtaget gennem årene - fra privatpersoner, virksomheder og fonde.


Vi fortsætter med at uddele computere, tre gange årligt. Behovet er fortsat stort! Har du lyst til at give et bidrag til Børnenes IT-Fond, så følg dette link. På forhånd tak!

Børnehjælpsdagen

Læs flere nyheder på bhd.dk/nyheder

 
STØT OS
STØT OS
www.bhd.dk
www.bhd.dk
Webshop
Webshop
Email
Email
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
JUBILÆUM: Siden etableringen af Børnenes IT-Fond i 2011 har 3138 anbragte børn og unge modtaget en bærbar computer.
SAMARBEJDE: 17 drømme blev opfyldt på én dag af medarbejderne i Aon Denmark til glæde for anbragte børn og unge.
LOTTERI: Børnehjælpsdagens Lillebror Lotteri 2016 har sikret 1,9 mill. kroner til 348 danske foreninger, idrætsklubber og skoleklasser.
FERIE-AKTIVITET: Anbragte børn og unge, der bor i pleje eller på institution, fik mulighed for at holde ferie med deres biologiske forældre.
SOMMERCAMP: Børnehjælpsdagens sommercamp i Ebeltoft gav anbragte børn og unge gode ferieminder og nye venskaber
STØTTE: Sangerinden Szhirley har skabt et smukt halssmykke - en drømmefanger. Bestil smykket allerede nu og støt Børnehjælpsdagen.

Tak til alle fonde, virksomheder og privatpersoner, der har valgt at støtte Børnehjælpsdagens arbejde med et økonomisk bidrag eller et produktsponsorat.
 

STØT OS – BLIV FAST BIDRAGSYDER

Storsponsor for Børnehjælpsdagen

Læs mere om Aon Denmark på aon.com
 


BØRNEHJÆLPSDAGEN
STRANDLODSVEJ 7           VESTER ALLE 8, 2 SAL          TLF.: 3530 9300
2300 KØBENHAVN S.          8000 ÅRHUS C.                       E-MAIL:
post@bhd.dk

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du f.eks. har tilmeldt dig via bhd.dk, har deltaget i en konkurrence eller er ansvarlig for salget i et af Børnehjælpsdagens lotterier. Afmeld nyhedsbrev her.