Copy
Januar 2016
Se nyhedsbrevet i din browser
Kære bidragsyder, partner og foreningsmedlem

Håber du er kommet godt ind i 2016!

De første uger af det nye år har allerede bragt meget godt med sig til fordel for vores arbejde. Derfor vil vi benytte lejligheden til at sige: TAK!

En særlig tak skal gå til de tusindvis af danskere, der har tilkendegivet deres støtte gennem den store indsamling af klippekort i hovedstaden. Indsamlingen har resulteret i et flot donations-beløb, som overstiger alle vores forventninger (læs mere om beløbet i nyheden nedenfor).

Pengene sikrer, at vi kan udrette meget mere. Men vi får også en ekstra motivation og glæde, når vi oplever, at så mange mennesker er med os.

Sammen gør vi en forskel for de anbragte børn og unge, som fortjener et godt voksenliv.

Tak for dit bidrag - og rigtig god læselyst!


Børnehjælpsdagen

Læs flere nyheder på bhd.dk/nyheder
STØT OS
STØT OS
www.bhd.dk
www.bhd.dk
Webshop
Webshop
Email
Email
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
LILLEBROR PRISEN 2016: Vær med til at indstille personer eller foreninger, der har spillet en betydelig rolle for børn og unges vilkår.
DONATION: Tusindvis af klippekort er indsamlet til fordel for Børnehjælpsdagen. Værdien er nu gjort op - og resultatet er imponerende!
BØRNENES IT-FOND: Børnehjælpsdagen har for første gang nogensinde uddelt bærbare PC'ere til børn, der bor i familiepleje.
DRØM: Mød 17-årige Natja, der fik opfyldt en stor drøm, da Børnehjælpsdagen - og gavmilde givere - kom forbi med et spritnyt trommesæt!
FUSION: Oplevelsesbanken er nu en del af Børnehjælpsdagen. Anbragte børn kan se frem til endnu flere udflugter, ture, sportsevents m.m. 
TRADITION: 700 anbragte børn og unge fra hele landet fik mulighed for at fejre julen - med kulturel læring og kendiskram på programmet.

Tak til alle fonde, virksomheder og privatpersoner, der har valgt at støtte Børnehjælpsdagens arbejde med et økonomisk bidrag eller et produktsponsorat.
 

STØT OS – BLIV FAST BIDRAGSYDER

Storsponsor for Børnehjælpsdagen

Læs mere om Aon Denmark på aon.com
 


BØRNEHJÆLPSDAGEN
STRANDLODSVEJ 7           VESTER ALLE 8, 2 SAL          TLF.: 3530 9300
2300 KØBENHAVN S.          8000 ÅRHUS C.                       E-MAIL:
post@bhd.dk

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du f.eks. har tilmeldt dig via bhd.dk, har deltaget i en konkurrence eller er ansvarlig for salget i et af Børnehjælpsdagens lotterier. Afmeld nyhedsbrev her.