Copy
Marts 2017
Se nyhedsbrevet i din browser
Kære bidragsyder, partner og foreningsmedlem

Foråret er over os, og det betyder traditionen tro, at tusindvis af børn og unge - netop nu - er på gaden over hele landet med Børnehjælpsdagens Lillebror Lotteri 2017.

Vi opfordrer naturligvis alle til at købe et lod og dermed støtte Børnehjælpsdagens arbejde med at styrke anbragte børn og udsatte unge i Danmark.

Hvis du ikke møder en sælger i dit lokalområde, så fortvivl ikke - det er nemlig også muligt at købe lodderne online. Samtidig søger vi fortsat nye foreninger, klubber og skoleklasser, der har lyst til at sælge Lillebrorlodderne, og som dermed vil tjene penge til egne aktiviteter.

Læs mere om tilmelding til Lillebror Lotteriet i dette nyhedsbrev, hvor du også kan stifte bekendtskab med 18-årige Silas, der kæmper for, at anbragte børn og unge bliver hørt af omverdenen.


Børnehjælpsdagen

Læs flere nyheder på bhd.dk/nyheder
STØT OS
STØT OS
www.bhd.dk
www.bhd.dk
Webshop
Webshop
Email
Email
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
LILLEBROR LOTTERIET: Tjen 8,50 kroner pr. solgt Lillebror-lod til din forening, idrætsklub eller klasse. I kan nu tilmelde jer forårets lotteri.
EN UNG STEMME: 18-årige Silas, der er med i Børnehjælpsdagens Ungepanel, kickstarter Egmont Fondens Børnetopmøde 2017.
MILITÆRCAMP: Ingen kan klare sig på egen hånd! Det var budskabet til de anbragte børn og unge på Børnehjælpsdagens militærcamp.
LODSALG: Institut Sankt Joseph har sat sig for at sælge hele 18.600 Lillebrorlodder. Læs hvorfor og hvordan de vil gøre det!
POLITISK MØDE: Unge fra projekt Netværket var forbi Christiansborg for at dele deres erfaringer med socialminister Mai Mercado.
VIDEO: Se video om Børnehjælpsdagens arbejde, hvor målet er at styrke anbragte børn og udsatte unge i Danmark til et godt voksenliv.

Tak til alle fonde, virksomheder og privatpersoner, der har valgt at støtte Børnehjælpsdagens arbejde med et økonomisk bidrag eller et produktsponsorat.
 

STØT OS – BLIV FAST BIDRAGSYDER


BØRNEHJÆLPSDAGEN
STRANDLODSVEJ 7           VESTER ALLE 8, 2 SAL          TLF.: 3530 9300
2300 KØBENHAVN S.          8000 ÅRHUS C.                       E-MAIL:
post@bhd.dk

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du f.eks. har tilmeldt dig via bhd.dk, har deltaget i en konkurrence eller er ansvarlig for salget i et af Børnehjælpsdagens lotterier. Afmeld nyhedsbrev her.