Copy

Nytt år med nya möjligheter, upplevelser och äventyr 

Hoppas ditt år har börjat bra. Vintern har visat sina bästa sidor på Åland och vi har fått njuta av snö och härligt vinterväder. Även om destinationen Åland just nu är mitt i den lugnaste perioden av året, händer det ändå mycket intressant som vi vill tipsa dig om.
 

grit:lab – en ny typ av utbildning

Har du drömt om att bo och arbeta på Åland? Är du intresserad av att jobba inom tech, eller känner du någon i din närhet som längtar efter att göra något nytt? Den innovativa utbildningen grit:lab erbjuder dig möjligheten att flytta till Åland för att ta del av den spännande, projektbaserade utbildningen som förbereder dig för en karriär inom databranschen. Ingen tidigare erfarenhet behövs. Ansökningstiden pågår just nu och den sista ansökningsdagen är 22.2.2022. Har du vad som krävs? Gör testet och ansök nu!
 
Läs mer om grit:lab

Se nordisk konstskatt på Ålands konstmuseum

Sommarens största evenemang, Ålands självstyrelses 100-årsfirande den 9. juni närmar sig. Visste du att du kan delta i evenemang kring temat Åland 100 redan nu? Just nu kan du till exempel se en unik konstskatt, över 70 verk ur åländske kommerserådet Anders Wiklöfs konstsamling, på Ålands konstmuseum. Konstverk från bl.a. Carl Larsson, Anders Zorn och Bruno Liljefors visas fram till den 27. februari 2022. Det här vill du inte missa!
 
Läs mer om konstutställningen

Dela dina bästa minnen!

Vill du se härliga bilder från Åland året om? Genom att följa oss på Instagram och Facebook kan du hämta inspiration, planera vilka ställen du vill besöka på din nästa resa eller helt enkelt drömma dig bort till vår underbara skärgård ett tag. Kanske har du tagit enastående bilder eller förevigat härliga upplevelser under din Ålandsresa? Tagga bilderna med #visitåland och #mittååå så lyfter vi dem gärna i våra kanaler så att även andra kan få ta del av dem!
 
Följ oss på Instagram

Hoppas du har massor av ny energi till det nya året. Vi ser redan fram emot att ses!
Teamet på Visit Åland
Facebook
Link
Website
Copyright © 2022 Visit Åland, All rights reserved.Kontoinställningar  Avprenumerera