Copy
Som vi har längtat – välkommen till Åland i höst! 
Nyhetsbrev riktat till Sverige – september 2020

Upplev hösten på Åland

Alla behöver en liten paus från vardagen ibland. En avkopplande minisemester på havsnära Åland ger ny energi och ork.

Här är det lätt att ta en paus och släppa vardagen. Stillheten och havet är alltid nära och Åland har mycket att erbjuda oavsett om du gillar friluftsaktiviteter, kultur eller goda matupplevelser! Det finns gott om utrymme och de korta avstånden på Åland gör det enkelt att uppleva mycket – även på en helg.

9 upplevelser att inte missa

Vandra i skärgårdsnaturen, utmana dig på Ålands nya discgolfbanor, strosa i höstvackra Mariehamn, besök spännande museer och smaka på lokalproducerade delikatesser. Ta del av våra tips på aktiviteter och hösterbjudanden.
Ta en paus på Åland i höst

Skördefesten

Tänker du besöka årets upplaga av Skördefesten på Åland den 18–20 september? Njut av höstens skörd och spännande upplevelser på Ålands landsbygd! Kom ihåg att hålla en högaffels avstånd till varandra och passa även på att skaffa Skördefestens nya app med bl.a. fina värdekuponger och lotterivinster.
Läs mer och planera ditt besök

Fisketips och utlottning

Ålands skärgård är känd för sina fantastiska fiskevatten och stora fiskebestånd. Här nappar det bra oavsett årstid. Just nu är det stora abborrar och gäddor som gäller och senare under hösten är det högsäsong för havsöring. De som är intresserade av laxtrolling blickar redan mot maj.

Ta chansen och tävla om en Ålandsupplevelse värd 500 euro. Läs våra fisketips och delta i utlottningen senast söndagen den 20 september.
Till utlottning

Boka höstlovet redan idag

Upptäck Barnens Åland i höst och njut av frisk luft och närheten till naturen under några härliga höstlovsdagar på Åland. Gå på upptäcksfärd längs Trollstigen, utmana familjen i discgolf och laseräventyr, leta efter kanoner och rester av torn i Bomarsund och plaska i Mariebads pooler. Vi har samlat några roliga höstlovsaktiviteter och färdiga resepaket för barnfamiljer – läs våra tips.
Ta del av höstaktiviteter och erbjudanden
I år lägger vi ålänningar och våra företagare stor vikt vid hygien och andra praktiska arrangemang så att du kan semestra tryggt hos oss. Tack för att du värnar om allas vår hälsa då du besöker våra öar.
Information om Covid-19
Så reser du till Åland
© Visit Åland +358-18-24000, info@visitaland.com
Hantera dina kontoinställningar eller avprenumerera från vårt nyhetsbrev.
Facebook
Twitter
YouTube