Copy
Möten & Events, Green Key Åland, HavsVidden och Harper's Bazaar, Klobben  100 finländska finesser?

Nyhetsbrev - Februari 2017

Möten och events på Åland

Träffa Åland Convention Bureau på Nordens största och mest affärsinriktade fackmässa inom mötes och eventindustrin. 
Välkommen till Möten & Events den 22–23 februari i Kistamässan Stockholm.
På mässan kan du ta del av våra fina konferenserbjudanden och få mer information om de mångsidiga och unika möjligheterna att mötas på Åland.

Registrera dig för inträde
Vi tänker på hållbarheten!
Allt fler av de åländska anläggningarna har miljöcertifierat sig enligt Green Key eller inlett sitt miljöarbete utgående från Green Keys hållbarhetskriterier.

Av ÅCB partners har Silverskär och Hotell Arkipelag certifierat sitt boende. Silverskär är en av allra första anläggningarna på Åland och i hela Finland som beviljades den internationella miljömärkningen Green Key år 2014. Silverskärs restaurang och Klobben är Green Key-certifierade sedan år 2016.
Läs om Silverskär i Konferensguiden.se
ÅCB partnersföretag har under den senaste tiden vunnit uppskattning runtomkring i världen! Den rofyllda och lugna havsmiljön på Åland ger utrymme för tankar och nya idéer. Tidskriften Harper's Bazaar uppskattar de röda klippornas Åland och lyfter Finland och vår samarbetspartner HavsVidden på en hedrande tredje plats på en lista över världens just nu sjutton hetaste resmål att resa till under 2017.
Läs artikeln i Harpers' Bazaar
Klobbens nybyggda bodar med äkta skärgårdskänsla har nominerats till tävlingen 100 finländska finesser, en samarbetsmodell för små företag inom ramen för Finlands jubileumsår. Bland ca 400 sökanden har över 200 små företag anslutit till omröstningen. En av de tävlande produkterna är Klobben som hör till Silverskär på norra Åland.

Nu är det dags för allmänheten att rösta fram sin favorit och välja de 100 finländska finesser som förtjänar att använda logotypen Finland 100 under 2017. Omröstningen börjar 15.2 kl. 09:00 finsk tid (kl. 08:00 svensk tid) och avslutas då de hundra första produkterna fått minst hundra röster eller senast 28.2.2017 kl. 24:00. Öppna länken, skriv Klobben i sökrutan och bekanta dig med tävlingsbidraget.
Vi säger Grattis Klobben och lycka till i omröstningen!
Bekanta dig med bidragen och rösta
© Visit Åland +358-18-24000, info@visitaland.com
Hantera dina kontoinställningar eller avprenumerera från vårt nyhetsbrev.