Copy

 Fira sportlov med avkopplande hotellweekend

Är inte vintern som bäst i februari när dagarna blir längre och man kan koppla av med både vintersport och vintersemester? Om du längtar efter något roligt att göra i en ny omgivning kan vi tipsa dig om en hotellweekend på Åland. Det är lätt att ta färjan från Kapellskär eller Grisslehamn. Väl framme kan du njuta av en skön helg i den mångsidiga sjöfartsstaden Mariehamn. Läs om de senaste resevillkoren här.
 
Se våra hotellpaket

 Restaurangdagarna i Mariehamn 21.-26.2

I slutet av februari är det åter dags för det årligt återkommande evenemanget som visar upp åländsk mat och värdskap. Under Restaurangdagarna erbjuder Ålands krögare specialmenyer till ett förmånligt pris, så ta med familjen, vännerna eller den du älskar och njut av nya smakupplevelser. Det finns många restauranger på gångavstånd från hotellen i Mariehamns centrum, bl.a. Boquerian, Compagniet, Indigo, Park, Kvarter 5 och Nautical. Om du vill vara säker på att få plats är det säkrast att boka bord innan!
 
Läs mer om restaurangdagarna

Res till Åland med nya Viking Glory

En ny anledning att resa till Åland är Viking Lines nyaste fartyg Viking Glory, som nyligen anlände från varvet i Kina. Fartyget börjar trafikera rutten Åbo-Mariehamn-Stockholm och de första passagerarna välkomnas ombord 1.3.2022. På det nya fartyget finns ingenting som skymmer sikten utan du får njuta av makalösa vyer under hela resan. Vad sägs om den nordiska och maritima interiören, flera restauranger och barer med egna särdrag och menyer, eller shopping med guldkant? Kom och upplev en stilren sjöresa med Glory, men kom ihåg att stiga iland på Åland!
 
Läs mer om nya Viking Glory

Golf i sikte?

Golfare se hit! Boka in vårens och sommarens golfresa till Åland redan nu.
 
Jag vill veta mer om golfpaket till Åland

Hoppas vi ses snart!
Teamet på Visit Åland
Facebook
Link
Website
Copyright © 2022 Visit Åland, All rights reserved.Kontoinställningar  Avprenumerera