Copy

Kesä alkaa juhannuksesta

Tällä viikolla kokoonnutaan juhannussaloille ympäri Ahvenanmaata. Salkojen koristeita on valmistettu talkoissa ja viimeiset koristelut tehdään juhannusaattona, jolloin salko puetaan lehtiköynnöksiin ja kukkakoristeisiin. Tiesitkö, että jokainen salko on erilainen ja joka kylällä on omat koristeluperinteet? Katso tapahtumakalenterista missä voit osallistua salon nostoon tai suuntaa juhannusaattona lähimmälle salolle. Tässä kirjeessä saat vinkkejä myös muista kesätapahtumista.
 
Näytä Ahvenanmaan juhannussalot

Käy kesän taidenäyttelyissä

Tänä kesänä Ahvenanmaalla on esillä monta mielenkiintoista näyttelyä. In your face Ahvenanmaan taidemuseossa kokoaa yhteen kuuden naisen koskettavia teoksia. Metallitaidetta esittelevä Metall ja taidekäsityöläisryhmä Saltin näyttely Starkt, salt, skarpt Eckerön Posti- ja tullitalolla ovat avoinna päivittäin ja molempiin on vapaa pääsy. Vinkki! Piipahda myös viihtyisään Kafé Kaleschiin posti- ja tullitalon pohjoissiivessä ja tutustu alueen historiaan postisoutumuseossa. 
 
Lue lisää näyttelyistä

Lasten viikonloppu Käringsundissa 8.–10.7.

Heinäkuun toisena viikonloppuna kaikki lapset ja lapsenmieliset suuntaavat Eckerön Käringsundiin, missä kilpaillaan polkuautorallissa, opitaan temppuja sirkuskoulussa ja lähdetään aarrejahtiin. Viikonlopun aikana voit myös kisata minigolfturnauksessa ja narrata ahvenia laiturilta. Ilmoittaudu myös vuosittaiseen Semesterloppet-maastojuoksukilpailuun, ja valitse sopivin matka yhdestä kilometristä 12 kilometriin.
 
Lue lisää lasten viikonlopusta

Koko kesä täynnä musiikkia

Musiikki, tanssi ja festarit kuuluvat kesään, ja Ahvenanmaalla raikaa musiikki koko lomakauden. Perinteisten lavatanssien ystävät nauttivat täysin rinnoin Föglön lavatanssifestivaaleilla, mikä kokoaa tunnettuja ruotsalaisorkestereita Degerbyhyn. Heinäkuun viimeisellä viikolla festarihumu täyttää Maarianhaminan torin, kun tämän hetken kuumimmat popparit astuvat RockOffin lavalle. Elokuun alussa saadaan nauttia Åland Sea Jazzin pehmeistä sävelistä.
 
Näytä lisää musiikkitapahtumia

Ahvenanmaalla elokuu on täyttä kesää

Elokuu on mitä parhainta aikaa nauttia kotimaanmatkailusta saaristossa. Kaikkein hektisimmät lomaviikot alkavat olla ohi, ja koska meri on lämmin, lempeästä lomatunnelmasta voi nauttia vielä pitkään. Katso elokuun tapahtumat tapahtumakalenterista ja varaa loppukesän matka osoitteessa visitaland.com.
Näytä elokuun tapahtumia
Hyvää juhannusta! 
Visit Ålandin tiimi
Facebook
Link
Website
Copyright © 2022 Visit Åland, All rights reserved.


Haluatko muuttaa viestiasetuksiasi?
Muuta asetuksia tai peru tilaus.
 


This email was sent to <<Sähköposti>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Visit Åland · Storagatan 8 · Mariehamn 22100 · Aaland Islands