Copy
Turismen är en hållbar basnäring
  Januari  2021
 
Bästa medlem,  

God fortsättning på 2021. Visit Åland inleder året med att uppmuntra ålänningarna till att hemestra och uppleva Åland i vinter. Ett avbrott i vardagen eller något att hitta på under sportlovet hos våra åländska turismföretagare.

Läs mer i nyhetsbrevet om hur du som företag kan delta i kampanjen med ditt erbjudande för hemestrande ålänningar.

Vänligen notera följande:
  • Hemestrakampanj vinter 2021
  • Mariehamn som bästa resmål 2021
  • Skyltning i naturreservat
  • Green key - ett utbildningsverktyg för turismbranschen
  • Personalinformation
  • Kom ihåg att tagga oss på Instagram
Håll dig uppdaterad via visitaland.org 

Med vänliga hälsningar 
Team Visit Åland
HEMESTRAKAMPANJ VINTER 2021
Kom med i en vintrig hemesterkampanj som riktar sig mot ålänningar som letar efter ett avbrott i vardagen. Kampanjen innehåller vintererbjudanden från januari till sista mars eller ett sportlovspaket (v.8). Alla kan vara med som har en upplevelse eller ett erbjudande som passar för hemestrande ålänningar.

Med hemesterkampanjen vill vi få ålänningarna att stödja turismbranschen och samtidigt uppleva Åland. 

Visit Åland samlar alla erbjudanden på en kampanjsida som marknadsförs lokalt.

För att vara med ska du skicka in:

  • Ett erbjudande eller upplevelse som ni erbjuder under vintern eller sportlovsveckan
  • Bild, rubrik, säljande text
  • Kontaktuppgifter

Ovanstående ska även finnas på er egen hemsida under kampanjtiden. Det kostar inget att vara med i kampanjen. Kampanjen drar igång då det finns tillräckligt med upplevekser att marknadsföra.
Länk till kampanjsidan: https://campaign.visitaland.com/tillsammans/

Skicka in ditt erbjudande till oss på: trade@visitaland.com. Frågor? mejla trade@visitaland.com

Vi beaktar läget och reserverar oss för eventuella ändringar under kampanjtiden som kan uppstå till följd av coronarestriktioner. #tillsammansförÅland

MARIEHAMN LISTAS SOM BÄSTA RESMÅL FÖR BARNFAMILJER 2021
Vilka ställen ska man resa till 2021? Den finska resetidningen Mondo listar Mariehamn som bästa resmål för barnfamiljer år 2021. Artikeln handlar om tio platser att besöka under 2021.
Läs mer..
SKYLTNING I NATURRESERVAT
Visit Åland har i samarbete med landskapets fastighetsverk tagit fram nio stycken nya informationsskyltar längs med vandringsstigarna i naturreservaten Höckböleholmen i Geta och Prästgårdsnäset i Finström.
Läs mer...
GREEN KEY - HÅLLBART FÖRETAG
Driver du en logianläggning, restaurang/café eller ett besöksmål och vill lära dig mer om hållbart företagande? Då kan Green Key vara intressant för dig. Hör gärna av dig till utveckling@visitaland.com 
 
PERSONLINFORMATION
Från årsskiftet arbetar webmaster Jonas Holmström och Emma Kardell, administrativ koordinator, 50% för Visit Åland. Jonas ansvarar bl.a. för uppgraderingen av visitaland.com och Emma har bl.a. hand om den dagliga ekonomin. Läs mer...
KOM IHÅG ATT TAGGA OSS PÅ INSTAGRAM 
Vill du att vi delar dina bilder till våra 16 000+ följare på Instagram? Visa, tipsa, inspireras, och berätta om det du gör. Tagga oss med #visitaland eller @visit_aland så missar vi inte dina bilder.

Förutom stämningsfulla skärgårdsbilder vill våra följare se mera av konkreta tips, lokal mat, logi, aktiviteter och andra upplevelser som Åland erbjuder.  

www.visitaland.org/kommunikation kan du läsa mer om vilka hashtaggar du kan använda och vilka typer av bilder vi delar. Där hittar du också information om vad våra följare vill se mer av på Instagram 2021.

© VISIT ÅLAND | + 358-18-24000, info@visitaland.com
Hantera dina kontoinställningar eller avprenumerera från vårt nyhetsbrev.