Copy

Jaettu ilo on paras ilo!

Ahvenanmaan 100-vuotisjuhla huipentuu 9. kesäkuuta, jolloin Maarianhaminan tori ja Helsingin Senaatintori täyttyvät juhlallisuuksista. Luvassa on musiikkia, ahvenanmaanpannukakkua, juhlapuheita ja hauskaa ohjelmaa kaiken ikäisille. Maarianhaminassa juhlitaan sunnuntaihin 12. kesäkuuta asti.
 
Näytä Ahvenanmaa 100 -ohjelmisto

Kulttuuria ja tapahtumia luvassa vuoden loppuun

Jos kalenterisi sattuisi olemaan jo täynnä kesäkuun juhlaviikonlopulle, ei hätää! Juhlavuoden vietto jatkuu kulttuuritapahtumien merkeissä vuoden loppuun asti. Pistä muistiin jo nyt ainakin Åland Sea Jazz Maarianhaminassa 5.-6. elokuuta!
Siirry tapahtumakalenteriin

Tee Itämerelle, luonnolle ja Ahvenanmaalle palvelus 

Keskiviikkona 8.6. vietetään YK:n maailman merien päivää ja torstaina 9.6. Ahvenanmaan itsehallinnon 100-vuotispäivää. Mikäpä sopisi siis paremmin kuin siivoustalkoot Itämeren rannoilla? Tee omalle lähiseudullesi ja Ahvenanmaalle palvelus ja osallistu maanantaista alkaen #CleanupÅland100 siivoustalkoisiin keräämällä muovia ja roskia rannoilta ja luonnosta.
Lue lisää siivoustalkoista

Kesäkilpailu rikkoi ennätyksiä

Arvonta on nyt suoritettu ja voittajaksi selvisi Juuso, onnittelut! Kilpailussa oli ennätysmäärä osallistujia. Hienoa, että niin moni on kiinnostunut Ahvenanmaasta ja suunnittelee irtiottoa arjesta saaristossa. Toivottavasti olet yksi heistä!
 
Lue vinkit Ahvenanmaan kesään
Nähdään Ahvenanmaalla!
Visit Ålandin tiimi
Facebook
Link
Website
Copyright © 2022 Visit Åland, All rights reserved.


Haluatko muuttaa viestiasetuksiasi?
Muuta asetuksia tai peru tilaus.