Copy

Fyll en helg med höstmys på Åland

Längtar du efter en paus i vardagen och är sugen på en resa? Om du ser fram emot miljöombyte vill vi tipsa om ett mysigt veckoslut på Åland. Det är enkelt att ta sig till Åland och man hinner med mycket under en helg. Livet i skärgården och den unika naturen med havet i fokus, kulturliv, många restauranger och härliga boenden erbjuder efterlängtad avkoppling. Njut av ett veckoslut på Åland och samla ny energi som räcker hela hösten!

Läs mer

Missa inte höstens höjdpunkt Skördefesten

Boka in 17.–19.9 i kalendern för Skördefesten, höstens höjdpunkt på den åländska landsbygden. Då välkomnar gårdar, caféer och lokala producenter dig att ta del av årets skörd, bekanta dig med deras verksamheter och uppleva livet på landet. Träffa djur, passa på att handla lokala delikatesser och gläds åt folkvimlet och den mysiga stämningen. Tack vare att evenemanget för det mesta sker utomhus finns det gott om utrymme och frisk luft. Kom ihåg att packa med gummistövlar och en tygkasse för dina inköp!

Läs mer

Gå på konsert i Mariehamn

Spendera en härlig helg i kulturens tecken med hotellövernattning, restaurangmiddag och konsert – allt inom gångavstånd! Kultur- och kongresshuset Alandica är en populär scen för både inhemska och utländska artister. I höst kan du se svenske soloartisten Albin Lee Meldau live eller lyssna på power-house duon RKDIA som spelar elektronisk, drömsk beatmusik. Gillar du rock? Då får du inte missa Spirit Of The 70’s, en färgsprakande rockshow med musik av 70-talets giganter. Nu har det även släppts ut flera biljetter till musikalen Grease som spelas i oktober.

Läs mer

Boka din Ålandsresa enkelt på nätet

Kom ihåg att inför din nästa Ålandsvistelse kan du boka både boende, resa och olika aktiviteter via vår onlinebokning på visitaland.com.

Läs mer

Hämta mer tips och inspiration på visitaland.com och på Instagram @visit_aland

Vi ses på Åland!

Teamet på Visit Åland


Facebook iconInstagram iconTwitter iconYouTube icon

Copyright (C) 2021 Visit Åland. All rights reserved.

Kontoinställningar | Avprenumerera