Copy
Turismen är en hållbar basnäring
     Mars 2021
 
Bästa medlem,  

Ny månad och ljusare dagar utomhus. Idag är vi tillbaka som det var för ett år sedan, dock med en stor skillnad att vi kan se ljuset i tunneln varefter vaccineringen rullar på. Vi får bara hålla ut och inte minst planera för att Åland är redo och på tårna när resandet kommer igång igen. Det kommer alla andra destinationer också att vara och Åland ska vara med på första tåget som rullar ut!

Missade du veckans seminarium om turismen på Åland, kan du kika på det HÄR.

Vänligen notera följande:
  • Hemsida för Åland 100 år
  • Aktuella kampanjer och media
  • Om åländsk mat i coronas tid 
  • Save the date! Visit Ålands årsmöte 21.4
  • Evenemang 2021
  • ÅCB, statistik möten och konferens
  • Valberedningen informerar 2021
  • Medlemsavgift 2021

Med vänliga hälsningar 
Team Visit Åland
VÅRENS GOLFKAMPANJ ÄR IGÅNG!
Visit Ålands golfkampanj är aktiv under perioden 2.3 -1.4 och görs i samarbete med Golfnätverket. Målet är att öka kännedomen om Åland som golfdestination samt att aktivera potentiella besökare att välja Åland 2021.
REPORTAGE OM MARIEHAMN
Finlands största resemagazin MatkaOpas presenterar ett 9-sidigt reportage om Mariehamn som ett njutningsfullt resmål året om i sitt senaste nummer 2/2021.
SAIL ÅLAND 2021 I DISTRIBUTION
Under februari-mars distribuerar gästhamnsnätverket i samråd med Visit Åland 50 000 exemplar av broschyren Sail Åland som bilaga i tidningen På Kryss i Sverige och Nautic i Finland.
Läs mer om goflkampanjen, reportage och Sail Åland 2021

HEMESTRAKAMPANJ I PÅSK
Kom med på en lyckad resa med vår hemesterkampanj för ålänningar som letar efter ett avbrott i vardagen. Vinterkampanjen har redan givit resultat och nu utökar vi och tar sikte på påsken. Kampanjen handlar om erbjudanden från påskveckan till sista april eller ett renodlat påskpaket. Alla som har en upplevelse eller ett erbjudande som passar för hemestrande ålänningar. Läs mer..

VISIT ÅLANDS ÅRSMÖTE 21 APRIL
Visit Åland tar sikte på att arrangera det årliga årsmöte den 21 april i Alandica. Mötet ordnas i enlighet med de reststriktioner som råder vid tidpunkten. Inbjudan kommer inom kort.
EVENEMANG 2021
Visit Åland hoppas på evenemang i sommar på ett eller annat sätt. Här finns en lista på evenemang som har fastställda datum. 
 
VÄLKOMMEN ÅLAND 100 ÅR AV EGENSINNE!
Nu finns hemsidan för Åland100 tillgänglig på svenska och finska. På hemsidan kan du bekanta dig med vilka evenemang och aktiviteter som är planerade just nu och listan fylls på varefter. Dela gärna sidan i dina egna kanaler om det kommande jubileumsåret!  www.aland100.ax  #åland100
ÅCB NYHETSBREV
Årets första nyhetsbrev till svenska och finska prenumeranter skickades ut i februari och fick en god opening rate på 20% bara efter ett dygn. Nyhetsbrev februari
STATISTIK MÖTE OCH KONFERENS 
ÅCB har lämnat in underlag till Finland Convention Bureau årliga statistik för internationella organisationers möten och konferenser för 2020. Läs mer...
VALBEREDNINGEN INFORMERAR
Vid Visit Ålands årsmöte 21.4 behandlas bl.a. styrelsesammansättningen inför 2021-2022. I år är det tre styrelseledamöter som är i tur att avgå eller väljas om. Bekanta dig med valberedningens information HÄR. 
MEDLEMSAVGIFT 2021
I dagarna skickas fakturan för medlemsavgiften 2021 ut. Vänligen notera den bifogade informationen som finns med i mejlet där det bland annat framgår att sista betalningsdag är 31 augusti. Om du inte fått utskicket i slutet av nästa vecka, vänligen kontakta medlem@visitaland.com
OM ÅLÄNDSK MAT I CORONAS TID
De åländska jordbrukarna har klarat sig bättre än förväntat under coronakrisen. Men sjöfarten, turistbranschen och många matföretagare har fått sig en hård smäll. Räddningen för många företagare är ålänningarnas stora intresse för lokalproducerad mat och för att hemestra i närknutarna. En del startade till och med nytt mitt under krisen – och med framgång. Reportageboken ”Kris hopp och nytänk: Om åländsk mat i coronans tid”, består av intervjuer från producenter, företagare och organisationer. 
Läs mer..
© VISIT ÅLAND | + 358-18-24000, info@visitaland.com
Hantera dina kontoinställningar eller avprenumerera från vårt nyhetsbrev.