Copy

Ahvenanmaan syksy hurmaa

Haluaisitko pitää tauon arjesta ja kotiympyröistä? Jos kaipaat maisemanvaihdosta, vietä tunnelmallinen viikonloppu Ahvenanmaalla. Ahvenanmaalle on helppo tulla ja jo parissa päivässä ehtii paljon. Saariston rauhallinen tempo, uniikki luonto ja etenkin meri, Maarianhaminan kulttuurielämä, ravintolat ja laadukkaat majoitusvaihtoehdot tarjoavat kaivattua vaihtelua syysarkeen.

Lue lisää

Sadonkorjuujuhla Skördefest on syksyn kohokohta

Varaa kalenteristasi 17.–19. syyskuuta sadonkorjuujuhla Skördefestille! Se on syksyn ehdoton kohokohta, jolloin maaseudun paikalliset pientuottajat toivottavat tervetulleeksi nauttimaan syksyn sadosta, tutustumaan tilojen toimintaan ja aistimaan maaseudun tunnelmaa. Kohtaa maatilojen eläimiä, osta vihanneksia, mehuja, hilloja ja käsitöitä ja iloitse ihmisvilinästä ja leppoisasta tunnelmasta. Koska maalla ollaan pääosin ulkona, raikasta ilmaa ja tilaa riittää. Muista pakata mukaan kumisaappaat ja kangaskassi ostoksia varten!

Lue lisää

Käy konsertissa Maarianhaminassa

Miltä kuulostaisi viettää hotelliviikonloppu konsertin ja ravintolaillallisen merkeissä, kävelyetäisyydellä Maarianhaminan keskustassa? Kulttuuri- ja kongressitalo Alandican syksyn ohjelmistossa on konsertteja laidasta laitaan. Näe ruotsalaisartisti Albin Lee Meldau livenä syyskuussa, tai power-house-duo RKDIA, joka esittää elektronista, improvisoivaa beatmusiikkia. Tykkäätkö rockista? Silloin Spirit Of The 70’s, mieletön rockklassikoiden ilotulitus, on ehdoton valinta. Lokakuussa alkavaan Grease-musikaaliin on vielä saatavana vapaita lippuja, mutta varaus kannattaa tehdä pian.

Lue lisää

Varaa matka helposti netistä

Muistathan, että kun suunnittelet syksyn reissua Ahvenanmaalle, voit varata sekä matkat, majoituksen että kivaa tekemistä suoraan Visit Ålandin sivustolta.

Lue lisää

Hae lisää vinkkejä ja inspiraatiota osoitteesta visitaland.com ja Instagramista @visit_aland

Nähdään Ahvenanmaalla!

Visit Åland


Facebook iconInstagram iconTwitter iconYouTube icon

Copyright (C) 2021 Visit Åland. All rights reserved.

Tiliasetukset | Lopeta tilaus