Copy
Julhälsning från Åland  ❤️
Nyhetsbrev – December 2020

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR

Hoppas du haft en mysig adventstid och kommit i stämning inför julen. Vi på Visit Åland vill önska dig en lugn och skön jul med alla dina nära och kära. Även om det kanske inte går att ses just nu, kan du alltid planera framåt och drömma om en resa i framtiden.

Hämta inspiration

SPEKTAKULÄRT EVENEMANG


2021 är ett spännande år både för oss ålänningar och för alla som besöker Åland. Redan nu pågår arbetet inför sommarens största evenemang, Tall Ships Races, för fullt. Åland kommer att vara både mål och startplats i denna storslagna tävling för stora segelfartyg, som utan tvekan är sommarens höjdpunkt för alla sjöfartsentusiaster. Tall Ships Races kommer till Åland i slutet av juli.
Läs mer om Tall Ships Races 2021

ÅLAND FIRAR MÄRKESÅR

Nästa år erbjuder Åland många intressanta kulturevenemang, då firandet av det 100-åriga självstyret startar. Vi kommer att berätta om spännande nyheter och evenemangen kring firandet längre fram under året.
 

Läs mer om kommande evenemang
Vi vill tacka dig för det gångna året och önska dig ett riktigt gott nytt år. Vi ser redan fram emot att få välkomna dig till Åland under 2021. Hoppas vi ses snart!
För mer inspiration – följ oss på sociala medier eller gå in på visitaland.com
Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
© Visit Åland +358-18-24000, info@visitaland.com
Hantera dina kontoinställningar eller avprenumerera från vårt nyhetsbrev.