Copy

Lillajulen närmar sig – starta julmyset på Åland!

Lillajul närmar sig och därmed också den traditionella julmarknaden på Jan Karlsgården i Kastelholm. På marknaden som hålls lördagen 27.11 säljs bl.a. lokalt hantverk, lokalproducerade delikatesser och läckerheter till julbordet, och du kan passa på att handla unika och hållbara julklappar till dina nära och kära. Stickade vantar av ull från ålandsfår, havtornssaft från vilda bär och läckra bakverk med julens smaker är bara några att nämna av allt som finns på marknaden. Vad skulle du bli mest glad av att få i julklapp?
 
Läs mer om julmarknader på Åland

Åländskt julbord är kulinaristens favorit

Att äta julbord på restaurang i Mariehamn eller t.ex. på det gamla fiskehemmanet på ön Silverskär är en upplevelse du inte får missa. Åländskt julbord serveras som buffé och är en blandning av svenska och finländska rätter, med lokala specialiteter därtill. Det finns speciellt många goda fiskrätter, vilket inte är så förvånande! Julbord är populära så det lönar sig att boka plats i god tid i förväg.
 
Läs mer om åländska julbord

Boka ett mysigt hotellpaket

Tillbringa en mysig hotellweekend och kom i skön julstämning på Åland. Läs mer om adventstidens evenemang på vår hemsida och passa på att boka ett hotellpaket med resor och boende.
 
Läs mer och boka hotellpaket
Vi ses på Åland!
Teamet på Visit Åland 
Facebook
Link
Website
Copyright © 2021 Visit Åland, All rights reserved.Kontoinställningar  Avprenumerera