Copy

Njut av varma sensommardagar på Åland

Mångas favoritmånad på Åland, augusti, närmar sig. Det är fortfarande liv och rörelse i skärgården men tempot är lite lugnare. De ljusa sommarnätterna byts sakta ut mot varma sensommarkvällar där du kan mysa till det med ett härligt kvällsdopp och levande ljus. Än hinner du göra en sensommarutflykt till Ålands skärgård. Kom och njut av augustivärmen och ta vara på sommarens sista solstrålar på Åland där havet alltid är nära.

Läs mer

Se Åland cyklandes

Har du någonsin varit på en cykelsemester? Åland är som gjort för att upptäckas på cykel. Avstånden är korta och sensommaren med sina varma morgnar och kvällar är optimal tidpunkt för en cykelsemester. Det finns många campingplatser där du kan övernatta antingen i tält eller i en övernattningsstuga. Nya cykelbanor byggs kontinuerligt. I sommar har man t.ex. färdigställt ca 10 km ny cykelbana längs vägen från Mariehamn till Eckerö.

Läs mer

Sail Åland i maritima Mariehamn

Är du på Åland 22–25 juli? Boka då in Sail Åland som en del av besöket och upplev sommarens härligaste gatufestival i sjöfartsstaden Mariehamn. Avnjut god mat och dryck, marknadsstämning, musik och uppträdanden. Staden fylls under fyra dagar av maritim stämning, liv och rörelse. Evenemanget ordnas utomhus så det finns gott om utrymme och frisk havsluft att njuta av.

Läs mer

Vinnare i sommartävlingen!

Tack till alla som deltog i vår sommarkampanj och tävlade om en Ålandsupplevelse värd 1000 euro! Vinnaren är dragen och har kontaktats per e-post. Vi gratulerar vinnaren Krista som vunnit en skräddarsydd Ålandsresa.

Inför din nästa Ålandsvistelse kan du skärddarsy din egen Ålandsupplevelse och boka boende, resa och olika aktiviteter via vår onlinebokning på visitaland.com.

Läs mer

Hämta mer tips och inspiration på visitaland.com och på Instagram @visit_aland

Hoppas vi ses i sommar!

Visit Åland


Facebook iconInstagram iconTwitter iconYouTube icon

Copyright (C) 2021 Visit Åland. All rights reserved.

Kontoinställningar | Avprenumerera