Copy

Aloita joulunodotus Ahvenanmaalla!

Aloita joulunodotus hemmottelemalla itseäsi tunnelmallisella hotelliviikonlopulla Ahvenanmaalla. Nauti Maarianhaminan nähtävyyksistä ja kulttuurista, vietä aikaa joulumarkkinoilla ja herkuttele jouluisilla mauilla tasokkaissa ravintoloissa. Kotiinviemisiksi saat paitsi virkistyneen olon, myös ihanan joulumielen.
 

Saariston joulupöytä on kulinaristin suosikki

Marraskuun lopulta joulukuun puoliväliin asti monet ravintolat kattavat perinteisen joulupöydän, joka notkuu huolella valmistetuista jouluherkuista. Joulupöytä kuuluu parhaimpiin joulunajan elämyksiin Ahvenanmaalla, ja koska ne ovat suosittuja, pöytävaraus kannattaa tehdä hyvissä ajoin.
 

Tunnelma ja lahjat joulumarkkinoilta

Pikkujouluna 27.11. voit kokea Ahvenanmaan perinteisimmät joulumarkkinat Jan Karlsgårdenin ulkoilmamuseossa Kastelholman linnan kupeessa. Joulumarkkinoilla voit piipahtaa myös Maarianhaminan torilla 4.-5.12. sekä Merikorttelissa 11.-12.12. Markkinoilta saat lämpimän joulutunnelman lisäksi uniikkeja ja kestäviä joululahjoja. Kukapa ei ilahtuisi käsin valetuista kynttilöistä tai pehmeistä lapasista, jotka on neulottu ahvenanmaanlampaiden villasta?
 

Varaa pikkujoulun hotellipaketti

Ahvenanmaalla voit unohtaa arjen kiireet ja aloittaa joulunodotuksen kaikessa rauhassa. Tutustu hotellipaketteihin sivustollamme ja varaa joulunalusmatka vaikka jo tänään.
 
Lue lisää ja varaa hotellipaketti

Nähdään Ahvenanmaalla!
 
Visit Ålandin tiimi
Facebook
Link
Website
Copyright © 2021 Visit Åland, All rights reserved.Tiliasetukset  Peru tilaus